Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kristinek958 (34) telegram @kaduva29
Ierakstīts

Kristinek958, 34

Sludinājums no gribu saita:

Lutinu ar jaukām un labām masāžām ar vai bez happy end Rīgas centrā. No 1st 40 eur. Var arī tikai lingam happy end atsevišķi. Neguļu, nesūkāju, kuni nepiedāvāju, nemasēju kaila. Vairāk info - raksti telegram @kaduva29

 

I offer nice massages with or without happy end in Riga center. From 40 eur/hr. Can be only lingam hand job separately. No sex, blowjobs, kuni, and I don't massage naked. Contact for more info on telegram @kaduva29

 

Varbūt kādam ir vairāk informācija vai kāda atsauksme? 

IMG_9779.png

IMG_9780.png

Link to post
20109630
Ierakstīts

es šai biju rakstījis vairākas reizes to sms, par cik bija rakstijusi, ka uz zvaniem neatbild. bet atbilde 0

varbūt viņai ir kāds fitrācijas process, kam atbild un uz kādām ziņām? :D

Link to post
Helena (27) 20410191
Ierakstīts

no sākuma nolēmu rakstīt, par cik man vieglāk, pēc pāris jautājumiem par dopiem uzmeta bloķi. tad jau zvaniju un izklausījās pēc šausmīga konveijera varianta - ņem pa pusstundai un bez maz vai brauc tagad vai nekad un nezin, kad būs brīva. un klausulē arī elso tā ka vai nu karstā truba vai vēl klients darbojas :D

iespējams, ka man tā tikai gadījās, bet pēc viena zvana kaut kā pārgribējās.

Link to post
Linda 26665020
Ierakstīts

Biju pie Lindas kādu laiku atpakaļ. Pajautāju vai ir iespējams, kas īpašāks (ne sekss) un bija iespēja sarunāt. Masāža superīga, ļoti stingra un profesionāla, kādai vajag būt. Dzīvoklis ļoti tīrs, dvieļi tīri viss tiešām kā nākas. Meitene, protams, apaļīga, bet ne seksa dēļ iet pie Lindas, jo to cik sapratu, nemaz var nemēģināt sarunāt. Uz laiku arī baigi neskatījās, kas liek domāt, ka nav kaut kāds konveijers un pats process arī nesteidzīgs un patīkams.

Noteikti kādu reizi uz masāžu iešu vēl!

Link to post
Roxya
Ierakstīts
7 hours ago, ArtForMe said:

Vai vina taisa dzilo vai throatfuck?

iepriekš biedri rakstīja, ka ļauj bāzt līdz galam. bet pēc sarunas spriežot, ļauj izpausties. uzraksti viņai un pajautā.

Link to post
Roxya
Ierakstīts

mazliet atdzīvināšu topiku :D

nu tā, saņēmos beidzot un apmeklēju ar Roxya. kā teikt ieskrējienam paņēmu mazo komplektu ko piedāvā, masāža + sarunāju vēl vienu fetiša piepildījumu. cena kopumā ar vietu, viens oranžais, zilais un zaļais (tiem kas nesaprot - septiņi un pieci) komunikācija epastā, ļoti izbrīnija, ka tiešām tik ļoti komunikabla, katru detaļu izrunājām, sarunāju arī kādu tērpu un norunājām dienu, laiku. un tad tikai iedeva telefona numuru.
uz tikšanos mazliet nokavēja, bet nu kopumā tas nekas, nebija nekur jāsteidzas varēju arī mazliet pagaidīt. kad ieraudziju gaidīju pavisam ko citu, bet kopumā tīri simpātiska (vismaz manai gaumei) sīkāk jau iepriekš biedri noraksturoja. bet par silikoniem, tie nav.
parādīja man jaunu masāžas veidu, tīri bija ok un tad sākās Nuru, procesā runāja ļoti daudz, kas mazliet varbūt nosita, bet labi. tad bija apkārt griezties un masāža priekšā, visu izmasēja, dabuja džoniju augšā un bija iespēja pieķerties pie maniem fetišiem. veiksmīgs šāviens, duša un prom. apartamenti bija labi, Slokas ielā, viss tīrs un ok. (kopumā ar runāšanu mazliet nosita, bet pieļauju, ka pilnajā komplektā nav laika runāšanai :D)

es noteikti iešu vēl, izmēģināt pilno komplektu, bet tas droši vien vēlāk, kaut kas jāmēģina noķert vēl.

tajās bildēs no VK galīgi nav viņa, vai arī ļoti neveiksmīgs foto sanācis.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.