Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Alena 25391034
Ierakstīts
2 hours ago, kick_ban said:

Labo un pozitīvo atsauksmju dēļ, šodien sarunāju pusdienslaikā satikties.

Ņemot vērā, ka slavenajā Kr.Barona ielā, reti ir kāda laba sieviete trāpījusies, piesardzības nolūkos sarunāju uz 30.min.

Kad ierados, sākās jau pirmās problēmas.

Lika gaidīt, no sakuma 5.min, pēc tam vēl 5. Laukā pavēss un tas jau bija signāls, ka nebūs kaut kas labi. Beigās iedeva kodu un biju jau augšā. Un tad sākās.

Atvērās durvis un pretī sagaidīja neizgulējusies ar taukainiem matiem un aizpampušām acīm sieviete, turklāt satinusies dvielī, nevis normālā veļā vai kādā topiņā. Atbilstība atsūtītajām whatsapp bildēm stipri apšaubāma. Pagriezos un devos projām, tā arī pasakot, ka šodien laikam nebūs.

Nevaru saprast par, ko šeit lielākā daļa ir sajūsmā, turklāt, no labiem memberiem, taču man veselais saprāts lika pateikt nē šim te variantam.

Var jau saprast, ja sieviete nogurusi, bet sagaidīt tādā izskatā un pēc sejas nolasīt, ka šodien viss besī, neko negribu, tad ko, Tu dari šajā biznesā?

Īss rezumē vai long story short, pilnīgs dizāsters.

 

 

 

Ehh... Nokavēts.

Man tas pats ar izslavēto Kristina bija. Trāpiju, kā vēlāk sapratu, tieši pirms "atvaļinājuma", jo jau nākamjā dienā sludinājums bija pazudis, un tagad pēc pāris mēnešiem tik ir atpakaļ. Bija drausmīgi, meitene bez entuziasma, pārdarbināta un pilnīga mehānika. Viena no slikākajām pieredzēm. Laikam, te tas pats laiks jau pie pienācis.

Link to post
Cristina hot (27) 20507111
Ierakstīts

Iemetīšu beidzot atsauksmi. Biju pirmo reizi pirms gada. Izcili. Pasvaiga paskata, pakaļa un pupi piepumpēti, bet tā, ka patīkami uz tausti viss. Enerģisks minets. Ļāvās visādi sevi grozīt. Acu kontaks. Aizgāju smaidīdams kā pamuļķis. Ātri toreiz notinās, ar nepacietību gaidīju atpakaļ, un sagaidīju... Viss labais bija beidzies. Pirms pusgada, otrā reize, viss bija pa 180. Izskatījās dzīves nogurdināta. Vāverei arī noskrējiens bija labi uzdzīts. Attieksme auksta, minets nekāds, sekss - baļķis + neļāvās līdz galam ieslidināt latvieša vidējo. To vilšanos sīkvelā bija grūti aprakstīt. 😅

Neticās, ka šo pusgadu būs "pauzīti" paņēmusi, bet nu varbūt... varbūt... 😁

Link to post
Melek66 25282320 (22)/ Renata 25207726
Ierakstīts

Paglābšu vēl kādu neticīgo. Biju pirms kāda laba laika, varētu būt martā. Meitene no Bulgārijas, kas jau saknē ir red flag. Bildes atbilst, bet kamēr krūtis krūšturī tikmēr viss jauki, tiklīdz nost, tā, kā te jau bijis salīdzinājums, kokerspanieļa ausis. Paliels konveijera vaibs. Process nekas atmiņā paliekošs, varbūt pat bija kā kolēgis saka, ka kko neļāva, bet tik ātri aizmirst šo pieredzi mēģināju, ka vairs neatceros. Šī pieredze nosita apetīti uz kādu laiku. Ceru, ka palīdzēs. Jau tad teica, ka paliks uz kādu ilgāku laiku, palīdzēsim šo plānu mainīt.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.