Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Trijatā (DUO)
Ierakstīts

Nesen satikos ar tumšo. Meitenes sludinās ar dažādiem e-pastiem. Iepriekš bija skaistuledraiskule, šodien tavadraiskule@inbox. Tel. numuru un savus foto nosūtīs, vienīgi jāteic, ka tumšā dzīvē ir krietni pieņēmusies miesās un ja apaļās nepatīk, tad neiesaku. Seja gan simpātiska, vienīgi ļoti mākslīgi pārkrāsota. Tumšā anālo nedod, bet citādi gan varēja darbināt kā patīk. Manuprāt cena ir par augstu - par šo ciparu var atrast jaunāku, slaidāku. Bet ja grib komunikablu un kas visu atļauj, tad nav slikts variants.

Roxya
Ierakstīts

Pievienojos visām labajām atsauksmēm. Man patika un jau plānoju tikties atkārtoti.

Pasākumu ar meiteni iepriekš jāplāno - pusdienslaikā uz fikso nepieskriesi. Bet laiku noteikti ir iespējams saskaņot.

Piedāvātā tikšanās vieta man nepatika - šaura, maza, bez dīvāna. Bet pozitīvi, ka meitene pati visu sarunā un tevi diskrēti ielaiž iekšā.

Patika viens no komentāriem, ka aktivitāte pietrūka vai bija par daudz... Drīzāk jau par daudz un centīšos nākamajā reizē meiteni piebremzē:)

Bet ja kādam gribās pamēģināt to, kas vel nav darīts vai ir fantāzijās - šī ir tā meitene ar kuru tev izdosies! Domāju, ka viņai nav nekādu TABU...

Krista / Beāte /luīze (20) 253818**‬
Ierakstīts

Pagājušajā nedēļā apciemoju.

Pie Latgalītes tirgus...

Manuprāt foto neatbilst patiesībai, vai arī ir baigi vecs... Bet augums bija lielisks - miesa bija ne par daudz ne par maz! Seja smuka un simpātiska bet par īpašu skaistuli es nenosauktu.

Par 2x samaksāju 90 naudiņas. Meitene ļoti komunikabla, bija patīkama atmosfēra, mācās augstskolā un ar prātiņu nav apdalīta. Ļāva darīt visu ko vēlos (izņemot anālo). Bet no paša sākuma jau pateica, ka ar klientiem neuzbudinās un tā arī kā beigta zivs visu laiku gulēja... 

Rezumē - smuka meitene, lielisks augums, seksā var darīt ar viņu visu ko, bet neceri, ka viņa elsos un bļaus. Par šo naudu noteikti ir labāki eksemplāri :)

Marija 21 25360652 (26915500)
Ierakstīts

Vakar meiteni satiku. Teica, ka sauc Daša. Samaksāju 60 naudiņas par tikšanos mašīnā. Nenožēloju ne centa.

Ļoti komunikabla, radīja patīkamu un vieglu atmosfēru visa pasākuma laikā.

Augums ļoti jauks - maza, slaida, formīga. Āda gan tāda blāva bet kopējais iespaids ļooooti pozitīvs. Seja 'na ļubiķeļa' - man ne gluži patika ne arī nepatika. 

Ļāva ar sevi darīt visu ko vien vēlējos (detaļas lai paliek pie manis). Man patika - noteikti satikšu atkārtoti!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.