Ta nav Lisička, fotogrāfijas nav viņas, ap 180cm gara, ļoti rūnatīga un ģelovaja madam, biju kadu pusgadu atpakaļ, vairs neiešu, jo nav mans tips, bet kopumā nav slikts variants tiem kam patīk lielas meičas ))
Garas vai lielas, jo var būt gara slēpe, vai īsa kumode
Pirmo reizi uzdūros gadījumam, kur ar attieksmi man nosit vēlmi vairoties.
Atverot durvis pirmais, ko pamanīju - ļoti tumšs. Deg vien viena maza lampiņa pie gultas. No sākuma domāju, ka tas ir, lai seju grūtāk pamanīt - bet nē, meitene īstenībā ļoti skaista. Jauna blonda meitene, ap 170cm. Skaistas kājas un dibens. Vēdera riepa vēl nav, viduklis tievs. Uzreiz saka, ka 30min ir 100 naudiņas. Es atgādinu, ka sarunājām +20 par skūpstīšanos, taču informē mani, ka neskūpstās. Varbūt esmu tik neglīts, ka pārdomāja Par dzīvokli vēl - ļoti šaurs. Vieta, kur noģērbties, vannas istaba un gulta.
Kamēr ģērbjos nost, sēž jau telefonā un ir atkailinājusies. Saku, ka man rokas aukstas, lai uzgaida. Atbild, ka ar rokām jau nekas nav jādara. Plusiņš par to, ka vismaz darīja operatora norādīto un sūkāja bez prezervatīva. Bet tikai galiņu, nekādu dziļo minetu netaisīja. Teicu, ka vēlos 69, ko arī izdarīja. Bet pēkšņi sāka ar roku ļoti stingri raustīt, lai es beigtu. Nu tad nomainījām pozas un devos prom. Kopā kkādas 12 minūtes.
Iesaku, ja vēlaties ļoti skaistu meiteni, bet no intīma neko īpašu necerat.
Btw, šitas zaķis arī Rimmingu taisa, tapēc taisnās zarnas baktērijas no mutes mutē.
Macēt neko nemāk, bet stingra un šaura, pabeigt var ātri. Attieksme 0
Ja nemaldos tad sagaidīs tevi +20kg, minets tāds kādu nebūsi jutis nekad, jo nehuja nejūt. Kko pazelē, kā tabaku. Kr4 mana top worst performing šmara 2024 gadā
Bļe, ka Jūs jebkuru tematu varat pārvērst kkādā verbālā caurejā. Atnācu palasīt atsauksmes, izlasīju ka varbūt ir zupa, ka 100 ir normāla cena un ka klients ir īblis. Nu i nah, kirš no mums tagad gudrāks tika, kura patiesība uzvarēja, bērni ibio
Uzrakstīju. Prasa 250 par stundu. Taču arī prasa, lai atsūta sejas bildi whatsappā. Šī kaut kāda jauna prakse? Redzēju no vēl viena biedra, ka bija lūgts nosūtīt bildi pirms tikšanās.
Es tados gadijumos nemu bildi no mana vidisskolas bullija FB...
180/90 kantoris no brivibas 133, esmu bijis ar visām 3 viņu meičām. Vislabāk atstrādā blondā. Gadu jau neapmeklēju, price/performance neatbilstības dēļ
Mans kaimiņš tāds ir. Viņš nevienu reizi savā mūžā nedraza sievieti. Dīvaini.
Man viens draugs ir homo, pilnīgi vienalga ko viņs un kā pis. Galvenais ka cilvēks ir labs, izpalīdzīgs un labsirdīgs. Viss pārejais ir pajāt. Varenie senie grieķi, civilizācijas šūpulis un demokrātijas perēklis, uzskatīja ka īsta mīlestība ir vīriešu starpā, un sievietes ir tikai bērnu radīšanai. Go figure.
Talak par Bildi ar keycard no bellavue neesmu ticis. Kad meginu vienoties par laikiem 0 atbildes.iespejams Bellavue pard menedžeris mēģina sev rezervācijas pacelt 🤣
Redzēju sludinājumu - uzrakstīju, pretī balss ziņa, viss kartībā, nosūtu viņai foto, viņa man pretim atsūta ķip foto - html fails. Block un delete. Never vaļā linkus, nekačā aplikācijas - ar maukām jāizmanto digitālais prezis lai nesaķertu sūdus!
Mu nez, viņa atvēra durvis, man tas skelets ar izvalbītajām acīm nepatika. Bkjj pie viņas.pirms gadiem 10 tad vēl bija more or less ok, tagad gan - apgriezos un aizgāju
Kaut kad pasen manuprāt biju pie viņas, jā, aiz vaiga neņem, bet tā tīri normāls meičuks (kaut ko toreiz stāstija par neveiksmīgu operāciju, tapēc nevarot bj) 🤷🏽♂️
Ierakstīts
Garas vai lielas, jo var būt gara slēpe, vai īsa kumode