Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Britney (28)
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 29. februāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 29. februāris - Iemesls nav norādīts

Latina, mana pieredze ar visām bēdīga. Pa 300 var dabūt visu, bet baigā aizdoma, ka nav tās naudas vērta

Link to post
Saulīte (27) 27812461
Ierakstīts
pirms 3 stundām, Auseklis teica:

Bija nu šausmīga interese paskatīties kas tur ir.

Sarakstījos whatsapp. Tāme 7, vai 12 sarkanie. Sarunāju uz stundu.

Lokācija Imantas daudzstāvene. Visur zīmes ka zona un ar atļaujām. Mašīnu nomest pagrūti. Beigās atradu vienu vietiņu, ar risku ka būs talons stiklā kad atnākšu.

Uzbraucu augšā. Pati metene pajauna. Bet nevarētu teikt ka kautrīga. Uzreiz sāka pļāpāt, piedāvāja dušu. Bet nu viss pa vienkāršo. Dzīvoklis tāds normāls midzenis.
Gāju uz dušu un ieraudzīju toletes podu. Brille visa matos, pats pods pieliets ar rozā krāsas ķīmiju. Paskats pretīgs. Dvieli līdzi neiedeva, to es pats paņēmu no skapja augšas. Grīda vannasistabā netīra vājprātā.

Pēc dušas tā jau gaida gultā. Saka ka ja nu kas tad preži ir viņas somiņā. Nekur nebūšot jāiet tālu. Pēc mineta nebija vēlmes. Uzreiz ķēros pie lietas. Iedeva prezi, lai pats uzvelku. Kaut ko tādu es tikai mājās daru :D Vagīna diezgan šaura priekš manis. Pats process nekāds īpašs.

Pēc tam kad izšāvos, tā nometās blakus elsodama un tad arī ieraudzīju viņas zobus par ko te biedri minēja. Vismaz kreisajā pusē bija tikai katrs otrais zobs. Spraugas bija nu pizdec. Šito skatu es laikam nekad neaizmirsīšu.

Kaut arī biju uz stundu paņēmis, man nebija vēlmes ilgāk tur uzturēties. Noskalojos, pieklājīgi atvadījos un devos prom.

Es personīgi tur nekad vairs neiešu, bet bija interesanti vienu reizi paskatīties ķeksīša pēc.

Bļe čaļi, es lasu un ņirdzu. Man ir līdzīgas pieredzes bijušas savā laikā. Tgd ja kaut kas nav tā - saku bye bye and sos mein šlangen some ozer taim! Tapēc laikam esmu tik daudz šitlistos!

Link to post
Lejla (23) 20506990
Ierakstīts
pirms 10 stundām, MartinSaldus teica:

Tie pēdējie divi komentāri no reāliem apciemojumiem vai arī plika skaudība, ka pašiem nesanāk? 🤔

Yeah Martin, es atzīstos, ka neesmu apciemojis! Bet paķiķināt tāpat gribās. Meičuks noteikti ir labs. Ja LEO saka ka ir labs, tad jātic uz vārda. Nav licis vilties!

Link to post
Hanna (28) 26919341
Ierakstīts

Paņēmu test ride uz 30 min. Tāds semi gfe, principā 80% gfe. Bildes nav istas vina sludinās citā sludinājumā ar īstajām bildēm. Maza auguma simpātiska blondīne ar minimālu silikonu un uzpumpētām lūpām. Varu teikt ka jātniecē entuziastiski drāza mani un tādā intensīvā tempā turēja 5min, cepuri nost, citas jau pēc minūtes gar zemi. Minets intresants, bet ne vienreizējs un galvu reibinošs. Ja jāliek balles tad sekojošš rezumē.

 

Vieta - V22, man ir ērti piebraukt un mašīnu atstāt. Visi kas ir bijuši V22 zin ka tur ir tīrs un kārtīgs

Izskats -7/10

Minets 7/10

Sekss 7/10

Attieksme 8/10

 

Laipna pieklājīga. Ottreiz neņemšu bet Jums kolēģi iesaku notestēt nav sliktākais varianta. 90 eur 30 min 180 eilur 1h, mbr 50 EUR. 

Link to post
Приеду♥️ (25) 28982550
Ierakstīts

Nemīz, katram viens tāds begemots jāizvalē par lielu naudu un sūdīgu attieksmi, lai zinātu ka atverot duevis tu tādu pasuti nah! Man viena tante atbrauca un pec tam es dabūju saukt policiju, lai iznes no mana dzīvokļa, jo negribēja iet arā. Laikam bail bija ka sutiķs atskaldīs. Kr4 uz mājām nekad nesauc, pat ja dzīvo viens!

Link to post
Nika (25) mol***@inbox.lv
Ierakstīts
On 24.08.2023. at 13:11, Nol1f3r teica:

7 sarkanie par šķirbas izlaizīšanu, nopietni? Kur kaifs laizīt un atpakaļ neko nesaņemt? Izlaizi un pēc tam uz mājām ķepā noraut. Tas ir līmenis :D

Vienam patīk medījums, vienam medību process. Man ar patīk masāžistes mēģināt lauzt uz ko vairāk. Kad stirna nomedīta vairs neatgriežos jo intereses nav

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.