180/90 kantoris no brivibas 133, esmu bijis ar visām 3 viņu meičām. Vislabāk atstrādā blondā. Gadu jau neapmeklēju, price/performance neatbilstības dēļ
Mans kaimiņš tāds ir. Viņš nevienu reizi savā mūžā nedraza sievieti. Dīvaini.
Man viens draugs ir homo, pilnīgi vienalga ko viņs un kā pis. Galvenais ka cilvēks ir labs, izpalīdzīgs un labsirdīgs. Viss pārejais ir pajāt. Varenie senie grieķi, civilizācijas šūpulis un demokrātijas perēklis, uzskatīja ka īsta mīlestība ir vīriešu starpā, un sievietes ir tikai bērnu radīšanai. Go figure.
Talak par Bildi ar keycard no bellavue neesmu ticis. Kad meginu vienoties par laikiem 0 atbildes.iespejams Bellavue pard menedžeris mēģina sev rezervācijas pacelt 🤣
Redzēju sludinājumu - uzrakstīju, pretī balss ziņa, viss kartībā, nosūtu viņai foto, viņa man pretim atsūta ķip foto - html fails. Block un delete. Never vaļā linkus, nekačā aplikācijas - ar maukām jāizmanto digitālais prezis lai nesaķertu sūdus!
Bridinajums!!! Pieredze ar pakalpojumiem bija ļoti vilšanās pilna. Pakalpojumu kvalitāte neatbilda reklāmās norādītajam, un attieksme bija neprofesionāla. Niesaku
Biju pirms 2 gadiem panorama plaza. Varu apstiprināt
Mu nez, viņa atvēra durvis, man tas skelets ar izvalbītajām acīm nepatika. Bkjj pie viņas.pirms gadiem 10 tad vēl bija more or less ok, tagad gan - apgriezos un aizgāju
Kaut kad pasen manuprāt biju pie viņas, jā, aiz vaiga neņem, bet tā tīri normāls meičuks (kaut ko toreiz stāstija par neveiksmīgu operāciju, tapēc nevarot bj) 🤷🏽♂️
Ouch Leo aizsvilās. Teikšu arī, ka man Jūlija bija tikai meh. Ļoti lietišķa, simpātiska, bet ne super skaistule. Bet te kā visi saka viss ir na ļubiķeļa. Noteikti ir labāka par 90 % šejienes meiteņu
Tie pēdējie divi komentāri no reāliem apciemojumiem vai arī plika skaudība, ka pašiem nesanāk? 🤔
Yeah Martin, es atzīstos, ka neesmu apciemojis! Bet paķiķināt tāpat gribās. Meičuks noteikti ir labs. Ja LEO saka ka ir labs, tad jātic uz vārda. Nav licis vilties!
Ierakstīts
180/90 kantoris no brivibas 133, esmu bijis ar visām 3 viņu meičām. Vislabāk atstrādā blondā. Gadu jau neapmeklēju, price/performance neatbilstības dēļ