Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Monika (19) 20528700
Ierakstīts
On 20.02.2025. at 18:24, traxer teica:

Mans kaimiņš tāds ir. Viņš nevienu reizi savā mūžā nedraza sievieti. Dīvaini.

Man viens draugs ir homo, pilnīgi vienalga ko viņs un kā pis. Galvenais ka cilvēks ir labs, izpalīdzīgs un labsirdīgs. Viss pārejais ir pajāt. Varenie senie grieķi, civilizācijas šūpulis un demokrātijas perēklis, uzskatīja ka īsta mīlestība ir vīriešu starpā, un sievietes ir tikai bērnu radīšanai. Go figure. 

Moč es ar esmu gejs tikai to vēl nezinu 🤣

MILANA (22) 29683998
Ierakstīts
pirms 14 stundām, Fantom12 teica:

Ja meitenes tev sūta pašol nahuj tad jau laikam esi to pelnījis ne? 😁

Nepiekritīšu. Vienīgais kam es uzbraucu ir kad atsūta feik foto, un sagaida tevi tur begimots. Tākā ja mani sūta dirst, tad viss pieder pie lietas

Olesja
Ierakstīts
On 17.01.2025. at 22:13, Argo40 teica:

Bridinajums!!! Pieredze ar  pakalpojumiem bija ļoti vilšanās pilna. Pakalpojumu kvalitāte neatbilda reklāmās norādītajam, un attieksme bija neprofesionāla. Niesaku

Biju pirms 2 gadiem panorama plaza. Varu apstiprināt

Ekaterina (19) 28207553
Ierakstīts
pirms 13 stundām, ABC12345 teica:

Kaut kad pasen manuprāt biju pie viņas, jā, aiz vaiga neņem, bet tā tīri normāls meičuks (kaut ko toreiz stāstija par neveiksmīgu operāciju, tapēc nevarot bj) 🤷🏽‍♂️

Ja zobus var izmazgāt arī aiz vaiga var paņemt 🤣

Lejla (23) 20506990
Ierakstīts
pirms 10 stundām, MartinSaldus teica:

Tie pēdējie divi komentāri no reāliem apciemojumiem vai arī plika skaudība, ka pašiem nesanāk? 🤔

Yeah Martin, es atzīstos, ka neesmu apciemojis! Bet paķiķināt tāpat gribās. Meičuks noteikti ir labs. Ja LEO saka ka ir labs, tad jātic uz vārda. Nav licis vilties!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.