Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
LianaNew, (21) 20542028 (26914397)
Ierakstīts

Bildes reālās, bet dzīvē izskatās mazliet savādāk - tāda lauku pēle. Pozītīvā attieksme, smaida, runātīga (kādam tas varētu traucēt). 20 rozes par stundu. Operators teica, ka minets bez gumijas, bet pati meitene teica, ka tikai ar izrakstu no ārsta. Izrāda iniciatīvu, pat palūdza iebāzt pirkstus vāverē, kāmēr kārtoja mutisko eksāmenu. Pēc pirmā šaviena pati jau pēc 5 minūtēm piedāvāja 2. reizi, kuras laikā bija ļoti aktīva. Nebija iebildumu pret dažādām pozām. Bet tomēr kaut kas pietrūka. Manuprāt, nav vērts par šo summu iet :)  Krūtis ir nokarājušas

Злата / Julia (23) 20482734
Ierakstīts

Biju. Diemžēl nekas labs tur nav. Viņa ir laipna, interesējās par noskaņojumu, daži komplimenti bija, bet esmu vīlies, jo ne pēc komplimentiem esmu atbraucis. Bildes ir viņas 100%, bet pašlaik viņa ir daudz tievāka. Vispār man patīk tādas maziņas kā viņas bildēs, bet reālajā dzīvē šobrīd ir tikai kauli un āda, jau izskatās pēc distrofijas (neizskatās, ka kaut ko lieto). Krūtis - stabīli 0. Masāžu atteicās taisīt. Minets - mehāniski 30-40 sekundes un jau jautā, kādā pozā vēlies turpināt. Izlasot par “секс без преград” biju gaidījis nedaudz vairāk

Anastasia (25) 24982938
Ierakstīts

Es biju ciemos, kad viņa bija +- mēnesi atpakaļ Rīgā. Bildes ir īstas un aktuālās. Izskatās tieši kā bildēs. Viņu var raksturot kā profesionāli. Neteikšu, ka viņa ir konvejers, bet jutams, ka ne pirmo gadu šajā nozarē. Nav GFE, bet ļoti, ļoti tuvu tam. Teica, ka esot no Krievijas. Saruna ir caur operatoru, kurš aizmirsa viņai nodod visu, kas bija sarunāts. Par stundas likmi toreiz sarunāju 1,5h. Ģērbusies viņa ļoti seksīgi. Kad iznācu no dušas, bija pašam iespēja viņu izģērbt, nevis kā parasti konvejera gadījumā - pēc dušas feja jau kaila gaida tevi gultā. Viņa necenšas uzreiz pēc iespējas ātrāk tevi nobeigt - sākumā priekšspēle, minets un tad augšā. Augšā ļoti labi kustējās. Skatījās acīs. Skupstīja ķermeni. Par olām aizmirsa. No mīnusiem - “tev vēl tikai 20 minūtes, kuru laikā ir jāpaspēj nomazgāties”. Sludinājumā bija teikts, ka kopīgā duša ir pieejama, bet piedāvājot viņai kopīgi nomazgāties, teica, ka jau bija dušā pirms es atnācu. Seksīgā un stingrā auguma dēļ var vienu reizi aiziet, bet otro reizi neiešu par šādu price.

Emily (27) 26353932
Ierakstīts
3 минуты назад, Pansalan сказал:

Мужики , будьте мужиками. Если трахаете, то не срите потом. А если эскортницы не нравятся то не ходите. Трахайте собак дома.

Так мы и хотим разобраться, нравится или нет) по фоткам в объявлении - шикарная девушка. Но зная, что бывает за фотографиями, возникают сомнения. Для этого этот форум и создан, чтоб предостеречь «собратьев» или же помочь

Eva (25) 24864374
Ierakstīts

Nav nekas tur labs. Biju kādu gadu atpakaļ pie viņas. Bildes ir viņas, bet seja izskatās sliktāk, nekā bildēs. Vecums varētu būt 30-32. Ieinteresētības nekādas vispār, viss ir ļoti mehāniski. Kompresijas nav. Neieteicu.

Viktorija (27) - 28672155
Ierakstīts

Esmu bijis janvāra sākumā. Baigi forša pieredze! Sarunājām tikšanos, atbraucu laicīgi, nebija jāgaida. Toreiz viesojos Sadovņikova ielā Airbnb īrētajā telpā. Viss bija tīrs, gaisotne patīkama, mūzika, viss kārtībā. Meitene ļoti simpātiska. Nav kaulaina, bet nav arī resna, viss savās vietās + smuks, salīdzinoši patīkams silikons. Tas bija baudāmakais minets manā dzīvē - visu laiku skatās acīs, laiza pašu rīku, olas, gan maigi, gan aktīvāk. Minetiņu taisīja kādas 20-25 minūtes, tālāk jātnieces poza, kurā viņa bija ļoti aktīva. Nelietoja nekādu lubrikantu. Daudz skupstîja ķermeni, kaklu, laizīja ausis. Pēc tam vēl dažas pozas, finišēju un laiks beidzās. Beigās atskan signāls (modinātājs). Kopumā paliku apmierināts. Ja kopts, tad var minetu bez gumijas un beigt mutē. Šodien redzēju, ka cenas kāpušas, jau prasa 15 sārkanos par stundu 10 sārkano vietā.

Lelde, kitty_cat2
Ierakstīts

Divas reizes biju ciemos. Pirmā reize bija ļoti veiksmīga, otrā - garām. Pirmajā reizē, kad tikko pirmoreiz pamanīju viņas sludinājumu, uzrakstīju un pajautāju, vai būtu iespējams satunāt 0,5h, uz ko atbildēja pozītīvi, par 5 sarkanajiem. Norunājām laiku, atbraucu, satika mani ārā pie padika. Bildes, visticimāk ir viņas. Pieņem Ķengaragā. Dzīvoklī tiešam bija vieglā mūzika un desmitiem sveču, romantiskā gaisotne. Pēc dušas uzreiz uz galda atstāju naudu. Pati aizgāja uz dušu (kas man patika, jo parasti nezini, kad vispār feja skalojās). Pēc dušas uzreiz gultā. Pajautāja, ko tieši un kā vēlos. Ja esi kopts, tad minetu var uztaisīt vez gumijas. Pēc sejas - nav nekas īpašs, bet arī neatsit vēlmi. Orālo taisa tik ilgi, kāmēr nepārtrauksi pats. Toreiz bija labākais minets, ko esmu baudījis, nesteidzinājās, maigi, laizīja gan olas, gan pašu rīku, ar izdomu, tiešām bija tik labi, ka biju gatavs pagarināt vēl uz 0,5h. Bet jūtot, ka drīz beigsies laiks, pargājām uz jātnieci, pēc tam vēl dažas pozas un finišs. Meitene ir ļoti kautrīga, pat ļoti, visu laiku slepj seju un runā tikai tad, kad kaut ko jautā viņai. No mīnusiem - nebija kompresijas. Kopējais pavadītais laiks dzīvoklī sanāca 55 minūtes.

Otrreiz viss bija pavisam savadāk - sarunāt uz 0,5h jau nebija iespējams. Atbraucu uz 1h. Sveču jau nebija. Orālais šoreiz bija vairāk mehānisks, bet tomēr tik ilgi, cik gribi pats. Šoreiz ilgi jau negribējās, tāpēc ķeramies pie lietas gandrīz uzreiz. Padarbonāju dažādās pozās un šoreiz bija jūtama zivs, darbinot no aizmugures. Finišējot, pagāja 40 minūtes. Teica, ka otro reizi jau nepaspēsim (man jau pašam negribējās, tāpēc neko pretī nepateicu), tāpēc piedāvāja masāžu, ko nosaukt par masāžu ļoti grūti. Pat neskatoties uz to, ka kvalitāte otrajā reizē pasliktinājās, manuprāt, uz 0,5h par 5 sarkanajiem varētu aiziet, bet nu noteikti ne par 10 sarkanajiem uz 1h.

Erica (19) - 26131543
Ierakstīts
19 часов назад, Aigars34567 сказал:

Tagad jau 25 gadi. Atrodas Grizinkalna, Tallinas iela. Komunikacija ir diezgan sarezgita, krieviski. Push - 50 euro, 1 h - 80 euro. Panemu uz pusstundu. Slaida auguma, krutis mazas. Masaza ir vienkarsha paglaudishana. Seksa laika ir tada sajuta, ka grib, lai tas viss atrak beidzas.

20210314_190934.jpg

Man bija pavisam cita pieredze. Sarunājām pa 6 sarkaniem uz pusH. Komunikācija bija viegla, norunājām laiku, atbraucu laicīgi, palūdza uzgaidīt 2 minūtes, precīzi pēc 2 minūtēm jau varēja kāpt. Toreiz pieņema Tallinas ielā. Iedeva tīru un sausu dvieli, teica, ka laiks sāksies pēc dušas (no vienas puses labi, ka tā, bet no otrās puses tajā brīdī padomāju, ka skatīsies pulkstenī). Pēc dušas atstāju naudu, uzreiz gultā. Sākumā bija masāža - nav profesionālā, bet nu labāka, neka lielākai daļai Ukrainas darbonēm, izmasēja pilnīgi visu ķermeni. Pēc masāžas pajautāja, ar ko es pats gribētu turpināt. Turpinājām ar orālajiem priekiem (kā sapratu, ir arī opcija bez gumijas par extra bonusu). Laizīja olas, skatījās acīs, nevis vienkārši mehāniski sūkāja, laizīja arī galviņu, “spēlējās”. Tālāk turpināja ar ķermeņa skūpstīšanu, īpaši ap kaklu. Tālāk visādos leņķos padarbināju, nobeidzu un piedāvāja atkārtot masāžu, neskatoties uz to, ka pēc manām iekšējām sajūtām laiks bija beidzies. Krūtis mazas, slaids augums, bet seja “na ļubiķeļa”, tiešām “na ļubiķeļa”. Atkārtoti neapmeklēšu, tieši dēļ tā, ka vizuāli seja nepatika, viss pārējais ir ok, var teikt, ka vismaz attiecībā pret mani bija tāds vidējais GFE. Kopumā dzīvoklī pavadīju 50 minūtes :) Vecums varētu but 25-26.

26035044 Kristina
Ierakstīts
21.02.2021 в 17:06, gremlins сказал:

Ir tāds niķis daudzām -atsūta un izdzēš uzreiz.Es gan pamanos  uzreiz screenshot uztaisīt un tad lēnām pētu,kas un kā un  vai nav kačātas

Whatsappā var ieslegt funkciju, lai automātiski nokača visas bildes no čata uz galeriju, nekas netiks nodzēsts.

Anna Whatapp 249424**
Ierakstīts
13 минут назад, Voblačs сказал:

Ir vel kādam kas sakāms ? Pēc ximist labās atsauksmes gribas aiziet .Biedē tas ka pritons un piedāvā bez gumijas ....

Nu es pats joprojām neesmu apmēklējis viņu atkārtoti, un diez vai tomēr iešu vēl 😅

Anna Whatapp 249424**
Ierakstīts
Только что, agris196 сказал:

Ahujenaus stasts

Kadi viņai parametri?

Nu par vecumu neteikšu kā jau minēju iepriekš. Bildes ir noteikti viņas. Pupi tādi paši kā bildēs. Iespējams, ka bildes nesen taisītas. Viņa nav kaulu meitene, bet lieka svara nav, un ir kur ieķerties, un tas viņai pašai patīk. Pēc sejas neteikšu, ka ir smuka, bet arī nav krokodils. Tas viss ir mans subjektīvs viedoklis.

Varu arī piebilst, ka atšķirībā no ukrainas meitenēm, šoreiz nebija tādas sajūtas, ka viņa grib, lai vienkārši atstāju naudu un braucu prom :D pie ukrainas meitenēm gandrīz vienmēr tāda sajūta, ka viņas grib, lai ātrāk beidzu un aizbraucu, bet šeit tā nebija, pati vairāk dominēja un kontrolēja procesu.

Anna Whatapp 249424**
Ierakstīts

Esmu bijis un man izveidojās ļoti nesaprotamās sajūtas :D Man pašam ir 28 gadi, tāpēc patīk +- sava vecuma sievietes. Apskatoties bildes, pat neienāca prātā pajautāt, cik tiešam ir gadu. Pēc sejas arī ļoti grūti spriest. Viņa seksa laikā pati pajautāja, cik man ir gadu, pēc manas atbildes viņa teica, ka viņas sīkais ir mana vecuma. Tātad sanāk, ka viņai vajadzētu būt noteikti ap 44, bet nu netīcu. Nu 35 max pēc izskata. 

Par pašu procesu:

Sarunāju tikšanos, bet viņa prasīja atsūtīt bildi, uz ko atbildēju, ka atbraukšu tagad, bet bildi nesūtīšu. Viņa teica, lai braucu. Tā bija Zvaigžņu iela. Pusstundu sarunājām par 5 sarkanajiem. Satika mani kāpņutelpā halatā. Dzīvoklis ir briesmīgs (duša un vīrtuve ir vienā telpā). Dvielis bija tīrs. Pēc dušas atstāju naudu, kaut neprasīja uzreiz. Teica, ka smuks esmu un vēl dažus komentārus. Ķermenis viņai ļoti labs, silikoni, stingri, dibentiņš uzkačāts, laikam sporto. Kādreiz strādāja vācu naktsklubā, dancoja, parādīja pat dažus video. Sākumā bija masāža, pēc masāžas orālais (var bez gumijas). Mans viedoklis, tas bija labākais orālais - laizīja gan olas, gan galviņu, lēnam ar izdomu pašu locekli, “spēlējās”, visu laiku skatoties acīs, bučoja locekli, smaidīja visu laiku. Pēc mineta bija jātniece pēc viņas iniciatīvas. Pēc jātnieces teica, ka grib uzpīpēt un aizgāja uz to vannasvīrtuvi. Tajā brīdī padomāju, kas tas par figņu, laiks taču iet. Pipējot, rādīja man tos video no vācu klubiem. Pēc tam paņema manu roku, bet ar citu savu roku manu locekli un atpakaļ uz gultu. Atkal pasūkāja, misionārs, no aizmugures, atkal jātniece, skupstīja man kaklu, krūtis, ķermeni. Nobeidzu no aizmugures. Priekš manis tas sanāca kaut kāds MILF GFE :D No vienas puses esmu bijis šokā no viņas vecuma, bet no otrās puses man viss patīka un mani apmierināja. No ierāšanas līdz prom došanas brīdim pagāja 1 stunda. Vai iešu vēl? Nevaru atbildēt pat sev uz šo jautājumu :D 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.