Pilnīgi nekā atkārtošanas vērta. Komunikācija arī klibo. Ja laika trūkums un lokācija ir pa ceļam, ieskriet var, bet ja kautko vairāk ir daudz sakarīgāki varianti.
Jocīgas tās cenas un komunikācija. Man par tikšanos nosauca 50 eur. Laikam esmu kāda vip persona ja citiem 70 eur un pat 90 eur. Neaizbraucu, ir bijusi jau pieredze.
Ir ir. Garām kājām blakus geju klubam. Neko nemāk, tik naudu paprasīt māk. Pa telefonu saka stunda, bet reāli 10-15 min. Strādā ar "draudzenīti". Tā izskatās visu laiku kautko lietojusi. Sten samāksloti. Nav jēgas tērēt ne laiku ne naudu.Esot arī pie ģertrūdes baznīcas.
Domāju ka tā ir tā pati kurā agrāk tikās mašīnās, pie sevis nevienu neveda. Tur jau tik minētu varēs sarunāt. Tā laikam tā pati kas pie alfas tikās. Tagad kadu laiciņu bija pazudusi.
Meitene maina atrašanās vietu, tagad Blaumaņa 7, ja jau nav citur pārvākusies.
Par orālo piekrītu, to lietu meitene pieprot. Par attieksmi nezinu-varbūt trāpijies neīstajā momentā. Mani uzņēma ar smaidu uz lūpām, piedāvāja dušu un tad aicināja uz istabu. Naudu neprasa uzreiz. Masāža neteiksim ka viendabīga, bet neteikšu ka izcila. Meitene tiešām simpātiska, tikai profesiju neīsto izvēlējusies. Man patika ļoti, nākamajā algas dienā braukšu atkal! Par sexu nevaru spriest, jo ar orālo noveda mani līdz kūlminācijai.
Ierakstīts
Ir radusies interese par šo. Nesanāk sazvanīt.
Kurā pusē atrodas. Vismaz ar lokāciju padalaties lai saprotu vai ir jēga terorizēt ar zvaniem.