Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Elites Dāmas
Ierakstīts

Vakar pa ilgiem laikiem pārliecinājos, ka Latvijā tie kas maksā 150€ un uz augšu riktīgi pārmaksā. + vēl tas ka par tiem 150€ var dabūt tikai pliku seksu bez nekādas romantikas vai papildus izklaidēm. Īsāk sakot Latvijā manuprāt nav tāds jēdziens, kā dārgi un kvalitatīvi. :(.

267331** Mazinja
Ierakstīts

Frāze ka atdos uz abpusējiem noteikumiem var nenozīmēt to, ka atdos naudā, var arī atdot baudā ja vispār gribēs atdot. Man liekas ka tas ir labs veids, kā pacelt sev cenu, jo aizdevējs būs spiests kļūt par viņas pastāvīgo klientu, savukārt meitenei nav jāčakarērās pa vienu oranžo, viņa dabū uzreiz € 400.

267331** Mazinja
Ierakstīts

Intim.lv parādījies kaut kāds nedzirdēts sludinājums.

Sludinājuma autore izskatās ka ir ļoti dziļā izmisumā (jeb tautas valodā sakot - pakaļā) :

Sludinājuma teksts:

"Labdien no sirds ludzu jums palidzibu arkartas gadijuma aizdodiet 400.eir es jums noteikti to suminju atdosu 2.menesu laika esmu masierite un nebus problemas atdod sis tik tiesam ir arkartigi steidzigi ludzu atbraucuet sarunasim personigi pie manis un vienosimies"

Cienījamie kolēģi, varbūt kādam ir lieki 400 EUR un var kaut kā meitēnu atbalstīt :).

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.