Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Karina (20 gadi) 28754747
Ierakstīts
pirms 13 stundām, karinaescortgirl teica:

@cucispeps  

Es rakstu tikai atsauksmes par klientiem, kas nesmuki izturās. Ja jau tu redzi, ka vinš saka, ka es biju laipna un draudzīga, tad viss kārtībā ar vinu ir. ;)

Tad vismaz pasaki, vai ar roku gar minci, kamēr paliek mitra bija vai arī Lielmeistars irš visos aprakstos?

Link to post
Paslēpa Moderator, 2021. gada 31. augusts - Iemesls nav norādīts
On 2020.09.12. at 11:20, Porzingod teica:

Biju un pēc dažu minūšu sarunas aizgāju. Apraksti atbilst. Vieta Mežciemā, netālu no Sergeja Eizeinšteina ielas un Šmerļa ielas krustojuma. Pēc ierašanās teica, ka nevar lietot dušu. Kad paprasīju, vai salūzusi, sāk bļaut virsū, kāda man daļa, ko es komandējot viņu, viņai neesot nauda, lai var nākt pie viņas mazgāties u.tml. Kad teicu, ka tikai pajautāju, sāka vēl skaļāk bļaut virsū, ko es vispār iedomājoties, ka viņai tagad jātaisnojas par kaut ko utt. Kad pateica, ka viņa mani atstāšot uz brīdi istabā, lai es varu padomāt, kā esmu uzvedies, sapratu, ka jādodas prom, jo ar tik idiotisku attieksmi saskaros pirmo reizi un, ja ilgāk palikšu, būs gruti sevi savaldīt. Pirms iziešanas vēl parunājos un paskatījos rūpīgāk uz viņu. Vai nu cilvēkam garīga rakstura traucējumi, lieto spēcīgus medikamentus, šausmīgi psiholoģiski traumēta vai kaut kas līdzīgs, jo tur uzvedībā, acīs un sejas pantos bez grima vien skumjas, bēdas un aizvainojums pret pasauli. Izteicu līdzjutību un aizgāju. Ieteikt var tikai tiem, kas ir gatavi sev bojāt garastāvokli.

Capture.JPG

Ja kāds vēl šaubās - iet vai neiet, tad šis ir unikāls gadījums, kad pat Lielmeistars pagriezās un aizgāja prom. PG savos sirojumos drāž visu dažādos leņķos, ieķēries krunkās un krokās.....a te osechka. Padomājiet par to!

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.