Nu nezinu manuprāt tā palielināšana ir naudas izsviešana vējā, zem skalpekļa gulties netaisos, vakumpupji utml. neinteresē...
Kādēļ eskorts?Es jau rakstīju man svarīgi ir aspekts noskaidrot ko par to domā, lai sakārtotu domas zemapziņā, sekss nav prioritārais, es gribu veidot kādreiz arī ģimeni, maucības tad varēs palikt otrajā plānā.
Starpcitu par ladylux, cik esmu dzirdējis runā ka viņas pārsvarā apkalpojot ārzemniekus, vai studio69 biezos esot skaistas bet savādāk nekādas, pliekanas bez nekāda kontakta, tā ir?p.s intereses pēc biju mēģinājis tai Marjanai griezt bet neatbild
Īsumā - man ir 24 gadi un tā nu sanācis, ka šo 24 gadu laikā ir bijusi ļoti švaka seksuālā pieredze, kas liedz un mazliet iedveš bailes ielaisties ar sievietēm nopietnākās attiecībās (principā visa problēma slēpjas tajā, ka man ir diezgan mazs krāniņš, erekcijā ~11cm) dēļ tā es nespēju, nezinu varbūt baidos atraisīties sievietēm......Esmu drāzies kādas 20-30 reizes, bet pārsvarā tās visas reizes ir bijušas "pēc naktskluba" vai "pēc balles" kad gan es, gan lielākoties otra puse ir dzērusi, pārsvarā tumsā vai kādā kaktā, mašīnā utt. kur sīkumiem netiek pievērsta nozīme, tālāk par šiem vienas nakts drāzieniem, ir aizgājuši pāris varianti uz pāris randiņiem, pēc kuriem vienmēr es kaut kā izlokos un mēģinu atgrūzties un visu izbeigt, jo parasti mani zemapziņā mazliet moka ? kas nu tagad būs kad mēs iesim tālāk par pāris sakariem. varbūt viņai gribēsies tur sākt manu draudziņu bieži taustīt, minetu vai tml (pats es nekad īpaši tur neļauju taustīties, parasti cenšos vadību uzņemt es un lai viss pēc mana prāta), un ja nu liksies par mazu, karo4i kkādi kompleksi, no kuriem nezinu kā atbrīvoties....
p.s Pats esmu pietiekami skaists no visām pusēm bez nekādiem citiem defektiem, tāpat arī fiziski, garīgi, raksturā, materiāli, neesu kautrīgs utt.,karo4i normāls vecis, lielākoties sievietes man pašas līp klāt,ka nav nemaz jāmeklē un pārsvarā arī ļoti skaistas (apmeklēju tikai tādas iestādes, kā coyote, dacha, 69, just utt.), tas gan paceļ pašapziņu, bet problēma ir manī pašā.
Rezumē - esmu nonācis pie secinājuma, ka vēlos pamēģināt eskortu, tas galvenokārt ka vēlos atklāti noskaidrot acīs ko sievietes domā par to visu.
Tātad pats galvenais kas interesē - komunikabla, runā labi latviski (ja galīgi švaki, bet meiča tā vērta var arī krieviski), skaista vārda tiešajā nozīmē, kopta, ;abi apģērbta,. vēlams ne vecāku par 30, ja kāds zin kādu tiešām labu mature skolotāju skaistu un labi saglabātu tādu ar var apsvērt.
Cenai nav pilnīgi nekādas nozīmes, mani neinteresē "trīslitra burku" , "konveijera", "pritonu", "narkomāņu", "uz kala sutiners" utml. varianti, viņai viennozīmīgi ir jāstrādā pašai uz sevis, vēlams pie sevis, pie sevis negribas tad uz viesnīcu. Cik aptuveni skatījos piedāvājumu 100ls/h ir orientējošā cena, pieļauju nelielas atkāpes uz abām pusēm, variantus 20-30ls nemaz neizskatu, vienreiz ir bijis vairāk negribas.
Noslēgumā - mani interesē reālas atsauksmes, tel.numuri, bildes, nav obligāti šeit var sūtīt man privāti ziņu.
Ierakstīts
Nu nezinu manuprāt tā palielināšana ir naudas izsviešana vējā, zem skalpekļa gulties netaisos, vakumpupji utml. neinteresē...
Kādēļ eskorts?Es jau rakstīju man svarīgi ir aspekts noskaidrot ko par to domā, lai sakārtotu domas zemapziņā, sekss nav prioritārais, es gribu veidot kādreiz arī ģimeni, maucības tad varēs palikt otrajā plānā.
Starpcitu par ladylux, cik esmu dzirdējis runā ka viņas pārsvarā apkalpojot ārzemniekus, vai studio69 biezos esot skaistas bet savādāk nekādas, pliekanas bez nekāda kontakta, tā ir?p.s intereses pēc biju mēģinājis tai Marjanai griezt bet neatbild