darbojas jau hz cik,bildem neatbilst bet ir simpatiska -slaida un brunete, seja ok, gadi tagad varetu but kadi 35. agrak stradaja pa masaznikiem ar vienu vecu blondini kopa
nr maina ka zekes,no sejienes info tiek dzests hvz kapec. masaza nekada, attieksme vesa.kadreiz nema tris zilos papirus par pakalpojumu tagad nez ka. kopuma izmesta nauda bija gadus 6 atpakal,tagad diez vai kas labak palicis
Pāri pa 40 jau vairākus gadus. Vairs nav ko tur meklēt. Konvejeris un ar galvu ir bēdīgi.
Hvz. Es bildes neizdrukāju un uz vietas nesalīdzināju, bet atvēra durvis caurspīdīgā veļā caur kuru spīdēja elektro zaļi stringi un tetovējumi.
No stringiem vien man viss sacēlās.
Ja arī bildes nav īstas, tad ļoti līdzīgas. Pupi forši. Pati ir tāda nu.. nav no smalkajām meitenēm, bet drāzt bija ahujenna.
Protams ka katram var būt savs uzskats par to kas ir ahujenna.
Noteikti arī ka atkarīgs no paša klienta ir daudz kas.
Simpātiska. Pat ļoti. Nekautrētos ar tādu sēdēt kopā sabiedriskā restorānā,
vai apmeklēt publisku pasākumu.
Es sākumā tā kā raustījos, bet uzzvanīju, aizbraucu un nebiju vīlies.
Bildes īstas. 100eur/stunda, bet stundas laikā vari darīt ko gribi. Mani pamasēja, pēc tam nokniebāmies.
Masējot pamasēja arī caurumu un pat pirkstu dirsā iebāza.
Viss forši, izņemot lokāciju. Bruņinieku ielā nav vairs kur auto nolikt, jo tajā rajonā vismaz ir tie
debilie stabiņi salikti. Es atstāju laukumiņā pretī mājai uz 30min. ar cerību, ka neuzliks soda talonu.
Paveicās, ka neuzlika.
Visādi citādi varu ieteikt vismaz vienu reizi pamēģināt lai saprastu, vai patīk, vai ne.
Esmu redzējis, seja visa pumpaina, kā slimai. Aziātes asinis jūtamas. Maza auguma, kadi 45kg. Prasija 15 sarkanos. Nepaliku pie viņas. Dzīvoklis gan bija kruts.
Esmu saticis viņu. Bet atteicios. Meitene bez emocijām. Brīnos, kā kādam šķita viņas seja simpātiska, gan tā nelikās. Tādas nepievēlk vīriešu skatienus. Izskatījās pēc konveijera.
Kaut kāds lohu un ārzemnieku razvods - par 250€ tev ir jāpērk šampja pudele un tad tu drīksti "iepazīties" ar kādu no maukām it kā jau ok plāns, lai menti neaizklapē to bordeli, bet tai pat laikā pastāv reālas iespējas, ka tevi pasūtīs nahuj tikai tā, ja viņām tur kaut kas neiepatiksies atrodas kaut kur Maskavas ielas sākumā, iespējams tas pats bordelis, par kuru jau citā topikā gāja runa.
Biju pie viņas, Jaunolainē pieņēma. Prasija vienu oranžo. Var sarunāt sexu par to pašu naudu. Nekas īpaš, bet nolaist tvaiku var. Attieksme sirsnīga, bet seja ne pārāk, bomzīga Tieva, parsauļojusies solārijā...krūtis neatceros kādas
Ierakstīts
Bildēs izskatās interesanta...