Vīrieši, dievs žēlīgs , ieviesiet taču grāmatiņu .. Vārds/ iesauka - numurs / cena / atrašanās vieta.. Noslēpjiet labā vietā aiz atslēga un nekādu problēmu!
Interses pēc aizčāpoju - nav tā ka atšūs, šampi un meiteni iedod un aidā, bet nu ir viss diemžēl bēdīgi. 250 galīgi nav vērts, labāk pie Lisas aiziet. Tā viesnīca bēdīga, auksta, bļin durvju ailēm 3cm šķirbas:D
Varbūt varat padalīties ar pieredzi iepazīties internetā? Kuri ir aktīvākie, labākie saiti priekš kā tāda?
Lūdzu iztikt bez pārmetumiem - viegli nopērkamas meitenes neinteresē, tāpēc eju smago ceļu. Vēlos vismaz ilūziju, ka meitene vēl nav "nobraukāta" un ka ne jau maciņa biezuma dēļ pavada ar mani laiku...
Šobrīd izmantoju gribu.lv, puh.lv, reizēm paskatos arī intim.lv. Kādus saitus vēl varat ieteikt?
Atdeve pret ieguldīto laiku gan niecīga - kaut ko tiešām labu sanāk izcelt tikai reizi mēnesī, divos.
Interesanti ir arī varianti, kur meitenes meklē sponsorus. Parasti beidzas ar to, ka naudu atdod atpakaļ un pašas vēl piemaksā, aicinot uz turpmākajiem randiņiem.
Kāda ir jūsu pieredze?
4sex.lv /otrapuse.lv/flirts.lv
4sex.lv- Portāls, kas savā ziņā ir nesakarīgs un pilns ar fake profiliem vai vienkārši pērkamām meitenēm, taču vari pamēģināt, jo retos gadījumos arī tur mēdz būt kāda sakarīga būtne.
otrapuse.lv un flirts.lv - Virāk kā iepazīšanās portāli, tomēr, kas meklē , tas atrod ! Ir droša informācija, ka tur varianti ir, un arī ir atrasti, protams, tas prasa zināmu laika periodu, toties nav neiespējami un meitenes, kas tur ir, lai gan parasti vērstas uz nopietnu attiecību meklēšanu, reizēm ir sakarīgas sarunu partneres, kas savukārt reizēm progresē līdz zināma līmeņa attiecībām.
Atļaušos piekrist kigas viedoklim, nemētājies ar labajiem variantiem, jo tie tiešām drīz var sabojāties, kā saka, saudzē savu kolekciju .
Esmu te jau kādu laiciņu...lai gan esmu diezgan pasīvs rakstītājs, tad lasītājs esmu pietiekoši aktīvs
Lai arī esmu 30 gadu vecs, tomēr kopš esmu šeit, arvien vairāk uzzinu ko jaunu par sexu un visām lietām, kas ap to... pirms tam kā jau ne īpaši aktīvam mazpilsētas čalim, nebija daudz saprašanas par masāžām, salūtiem, fistingiem, zl, anālo seksu utt...
Tad nu lūk, ta kā diezgan daudzi šeit esat sakarīgi cilvēki ar visai lielu pieredzi dažādu meiteņu apmaeklēšanā, vēlējos lai iesakiet kuras ir tās pie kurām noteikti ir jāaiziet?!
Interesē tieši meitenes/sievietes, kuras varētu ''pamācīt'' vai ieteikt.... nu teiksim nevis gaidītu no manis to ko darīt un kā darīt, bet piedāvātu man....hmmm, nu īsāk sakot vēlos sexa skolotāju....kura pēc sava prāta varētu mani izmacīt visu veida seksā....
Līdz šim pārsvarā ir bijis klasiskais sekss un pāris reizes būts, te pie portālā minētām meitenēm uz masāžu...bet gribas pamēģinat arī kaut ko... neķītrāku...
Ja nevēlaties publicēt šeit tad variet varbūt uz PM atmest info.
Paldies!
Pirmām kārtām - būtu jauki, ja pateiktu kurā pilsētà dzīvo, noteikti arī tur ir varianti kur un kā iepazīties ar meitenēm! Otrām kārtām, cik saprotu, tev ir draudzene... Kāpēc nemēģini parunāt ar viņu par šo tēmu- cilveki bieži vien pat pašķirās, jo nespēj viens ar otru parunāt normāli kā pieauguši cilvēki.. Tas ir liels mīnuss , bet reali cilveki bieži nespēj par tadam lietam runat. Iesaku tev - pirms kaut ko meklēt vai pat par to domāt - izrunājies ar savu meiteni. Ja tas nelīdz/ tu to nevari/ vai vel kaut kas, tad protams ta jau ir problema un jadoma nakamais solis, bet nevajag uzreiz sasteigt lemumus- ta var arii neko nepanakt.
Ja tev kaut kas nepatīk tad lūdzu savus komentārus paturi pe sevis;)
gan vīrieši mēdz uzmest, gan arī meitenes, tas ir fakts, tāpēc neredzu jums jēgu strīdēties. Vienīgā lieta ir ka gan kungi gan dāmas ir aizņemti cilvēki- ja esi, esi laikā, neesi, tad ar sekām ir jārēķinās, tas uz abiem bija attiecināms..
Ierakstīts
Ja nemaldos tikko pāris postus atpakaļ bija apspriesta..tik sarežģīti paskatīties?