Paslēpa Moderator, 2023. gada 25. februāris - Iemesls nav norādīts
Esmu redzējis Tinder viņas profilu. Meklē draugu. Kādam noteikti paveicās šo paņemt priekšā bez tiešas maksas. Protams bez naudas ieguldījumiem viņas labsajūtā droši vien viņas pupus, dibenu un vagīnu neredzēt. Bet tā ir cita lieta, ja viņa atdodas, var drāzt vairākas stundas, vairākas reizes atkārtoti, ne kā pakalpojumā. Viņas formas man patīk. Bet pāri par 100€/ 1st. maksāt par masāžu ir par traku.
206044**, "pufīga" lēdija
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2023. gada 25. februāris - Iemesls nav norādīts
Esmu mēģinājis sazvanīt. No pārdesmit zvaniem 1x izdevās. Tajā reizē murgainās balsī, dienas vidū, teica ka varētu pēc pāris stundām. Tad lai pārzvanu. Kad pārzvaniju, vairs neatbildēja.
Margaritta - 28179996
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2023. gada 25. februāris - Iemesls nav norādīts
Sveiki!
Apmeklēju sievieti kas sludinās intim.lv ar telef. nr. 28179996.
Telefoniski tika apsolīts ka stunda maksā 40eiro.
Atrodas Jēzus Baznīcas ielā 4. Pagalmā mājā. Kaut telefoniski sākumā lika nākt uz Elijas 5. Tikai pēc tam kad uzzvaniju otrreiz nosauca īsto adresi.
Sievietes izskats sludinājumā ieliktajai bildei neatbilda. Nebija neglīta. Blonda, seja patīkamāk aprisēm bet ar novecošanās pazīmēm. Augums kopts. Bez liekā svara.
Pats sekss un viss process neizvērtās pozitīvi. Neļauj aiztikt klitoru ar pirkstiem vai tos iebāzt vagīnā. Orālā laikā visu laiku mēģināja pieslēgt roku darbību, lai nevajadzētu strādāt ar muti. Pēc apmēram 20 minūtēm seksa pateica ka man jābeidz. Kad atgādinājums ka vienojāmies par stundu teica ka neko tādu neatceras. Un tad kad tādas sarunas sākas sexa laikā nekāda bauda vairsn nav.
Ja negribas lai uzmet, tad nepmeklejat šo būtni. Vai arī jau laikus gatavojaties, ka process nebūs ilgāks par 20-30 minūtēm.
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 25. februāris - Iemesls nav norādīts
Uz sexu neparakstās. Prasīju klātienē. Tikai masāža.
Uzmeta pat lūpu, ka viņai to piedāvā. Viņai esot tikai masāža.
Tā nu es devos prom. Jo parasti šīs darbones masāžu normāli netaisa. Ja masāžu - tad pie fizioterapeita. Ja sex - pie maukām.