Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lilu
Ierakstīts

Labs vakars! Tā kā nevaru šeit atrast info un uz privāto neatbild, tad meklēju info par šī portāla lietotāju Lilu! Cik saprotams no viņas ierakstiem, tad viņa arī ir viena no meitenēm pie kuras var aiziet paciemoties... :) Ir kādam kāds kontakt info un ko piedāvā?

Dāma(-As), Kuru(-As) Iesakāt Kā Skolotājas
Ierakstīts

Batut - paldies par info! ;)

Zebeto - nezinu...nu it kā jau jā Tev taisnība... tajā pat laikā liekas ka labāk es ko tādu izmēģinu ar dāmu kas to pieprot... katram jau tā situācija ir individuāla... piemēram anālais sekss vēl joprojām ir lieta par ko viņai nav skaidrs nafig to vajag... :) viņai liekas ka viss ir forši tā kā ir tradicionāli un viss... lidz ar to jautājums par to pašu fistingu ir izsmelts...tajā pat laikā viss pārējais ir ok un mainit draudzeni tāpēc ka viņa nevēlas anālo ar būtu stulbi...

Ierakstīts

Nu labi, tas ka esmu pats pie tā vainīgs būtu tā kā skaidrs... ;)

Nu jā, viss jau būtu jauki ja dzīvotu Rīgā, kur bez problēmam ir iespējam jau no tīņu vecuma iet pie dāmām un izkopt šo visu padarīšanu....tā kā dzīvoju no Rīgas pietiekoši tālu, tad tas jau atkal biški visu sarežģī... un tā kā sacai draudzenei es neesmu gatavs pajautāt vai nevēlies fistingu vai vel kaut ko, tad īsti nav variantu... un sākt braukāt pie visām pēc kārtas ar būtu diezgan interesanti, jo ko gan es teikšu nafig ik pārdienu braucu uz Rīgu... :)

Ok, bet nu varbūt tomēr ir kas iesakāms?

Ierakstīts

Par to, ka iespējams biedri nedos savus labākos kontaktus, biju iedomājies... bet man jau nevajag mīļāko pie kuras brauktu katru otro vakaru :) vēlējos aiziet pie kādas, kura "pavērs durvis" uz ko neķītrāku par misionāru un dog style pozām.... Iespējams, ka pēc tāda kārtīga apmācības seansa pāris stundu garumā, kādu laiku neko tādu vairs negribēsies... :)

Kaut kur esmu lasījis, ka ir dāmas, kuras labprāt apmāca jaunos čaļus tā pa skarbo...bet tik neatceros kur to lasīju un kur tās dāmas meklēt.... ;)

Ierakstīts

Sveiki!

Esmu te jau kādu laiciņu...lai gan esmu diezgan pasīvs rakstītājs, tad lasītājs esmu pietiekoši aktīvs :)

Lai arī esmu 30 gadu vecs, tomēr kopš esmu šeit, arvien vairāk uzzinu ko jaunu par sexu un visām lietām, kas ap to... pirms tam kā jau ne īpaši aktīvam mazpilsētas čalim, nebija daudz saprašanas par masāžām, salūtiem, fistingiem, zl, anālo seksu utt... :)

Tad nu lūk, ta kā diezgan daudzi šeit esat sakarīgi cilvēki ar visai lielu pieredzi dažādu meiteņu apmaeklēšanā, vēlējos lai iesakiet kuras ir tās pie kurām noteikti ir jāaiziet?!

Interesē tieši meitenes/sievietes, kuras varētu ''pamācīt'' vai ieteikt.... nu teiksim nevis gaidītu no manis to ko darīt un kā darīt, bet piedāvātu man....hmmm, nu īsāk sakot vēlos sexa skolotāju....kura pēc sava prāta varētu mani izmacīt visu veida seksā....

Līdz šim pārsvarā ir bijis klasiskais sekss un pāris reizes būts, te pie portālā minētām meitenēm uz masāžu...bet gribas pamēģinat arī kaut ko... neķītrāku...

Ja nevēlaties publicēt šeit tad variet varbūt uz PM atmest info.

Paldies!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.