Ir būts daudz reizes. Pēdējo laiku sludinās ar jaumām īstām bilēm (protams apstrādātas, bet figūra un pupi kā bildēs). Stabils variants. pēdējo reizi biju par 19 sarkaniem uz stundu + body to body masāža.
Strādā cītīgi, konvejera sajūtas nekad nebija. Masāža ir top. Ibraukā visu ķerpeni ar rokām un ar pupiem.
Esmu bijis dažas reizes. Bik punci uzaudzēja, bet nekas traks. Performance ir tā vērts. Ja ņem uz stundu, ar pupiem visu ķermeni izbraukā un no augšas strādā nežēlojot spēku.
Stabils variants kad nav cita, vai negribās riskēt ar nepārbaudītiem variantiem.
Biju kādas dažas nedēļas atpakaļ. Īsumā - neiesaku.
80 - BJ + Masāža
100 - BJ + Masāža + klasika
Devos pakaļ pilnajam komplektam.
Atbraucot, paprasīja uzgaidīt. Nosēdēju gandrīz pus stundu jo redz, klients aizkavējās.. bet nu neko darīt, citu variantu nebija, gribonis bija, gaidiju..
Bilde plus mīnus atbilst, pupi gan nav tik stingri kā bildēs, vecums 30+
Pēc dušas sūtīja mani uz gultas un lika gaidīt kādas 5 min, gan jau vajadzēja atbildēt citiem klientiem..
Ienāca jau plika, davai mani masēt. Masāža vairāk sportiska nekā erotiska, ar spēku. Pamasēja kādas 10 min un davai uz muguras. Mutiskais nekāds, kādas pāris min lai dabūtu stojaku un tad turpinam no augšas. Un te sākās... Redz, mans pa lielu viņai, lika nekustēties, jo savādāk sāp, knapi līdz pusei ieeju un jau viss, dziļāk nē. Tad turpinājām ar mani augšā, bet kad prasīju finišēt no aizmugures saņēmu kategoriski NĒ.. finišēju kā ļāva lai ātrāk tas viss beidzas un pa taisno uz dušu noskaloties. Izejot ārā vēl nācās klauvēt blakus istabā kurā jau sēdēja telefonā lai vismaz durvis aiz manis aiztaisa..
Ierakstīts
Ir būts daudz reizes. Pēdējo laiku sludinās ar jaumām īstām bilēm (protams apstrādātas, bet figūra un pupi kā bildēs). Stabils variants. pēdējo reizi biju par 19 sarkaniem uz stundu + body to body masāža.
Strādā cītīgi, konvejera sajūtas nekad nebija. Masāža ir top. Ibraukā visu ķerpeni ar rokām un ar pupiem.