Ticies neesmu, bet sekoju viņai instagramā :D Pirms kādiem 3 gadiem startēja no Cēsīm. Viņai ir arī viņas vecuma čalis, bet nav info, vai viņš to visu zin un varbūt pat atbalsta. Tagad dzīvo Rīgā kopā ar vēl vienu meiteni, bet vai tā tiekas, man nav informācija.
Tā jau protams, taisnība. Bet nu padomā, ja attieksme ir laba un nakts ir 400e, paņem uz piemēram 8 stundām (nakts), sanāk, ka 50e/h. Bet atsevišķi par pisienu prasīt 200e nav īsti forši, jo vienīgais, ko no tādas var dzirdēt ir, es neesmu tāda, tikai tramvaju gaidu. (krieviski labāk skan)
Un ko dod tā visa nakts? Tu viņu nonstopā 8 stundas drāzīsi? Standartā tās būs 1 - 2 h vakarā un kāda stunda no rīta. Pārējā laikā tu maksāsi 50 eur/h pa to, ka viņa tev guļ blakus.
Vai tad Rīgā tāds bads, ka tādām vēl nauda jāmaksā? Nu veči jūs esat dulli. Ja vien labi pameklē un nevajag neko uz sitiena, internetā var sarunāt meitenes arī bezmaksas... Ja protams vajag uzreiz un momentā, tad nākas triekties velns zin kur un maksāt visādiem monstriem 100 eiro.
Ierakstīts
Ticies neesmu, bet sekoju viņai instagramā :D Pirms kādiem 3 gadiem startēja no Cēsīm. Viņai ir arī viņas vecuma čalis, bet nav info, vai viņš to visu zin un varbūt pat atbalsta. Tagad dzīvo Rīgā kopā ar vēl vienu meiteni, bet vai tā tiekas, man nav informācija.