Sludinās puh.lv kā Gabriela (esot 25 g.v.) vai bez vārda, ar šādiem te tekstiem:
Brauc un guusti baudu 27-83-58-37 /uz sms neatbildu/
"Izbaudi to ko jau sen esi nopelinis. Rotaliga blondiine apmierinas tavas veelmes. Zl, kunelings, masazha, minetins ar beigshanu mute,(30eur) sexinsh (50er) un strop on (70eur) Varu but ari barga kundze. Brauc un izbaudi mani. Zvani jau tagad 27-83-58-37 /uz sms neatbildu/"
Kādu laiku atpakaļ izdevās sazvanīt, tolaik nesanāca aizbraukt - bet šonedēļ neceļ pagaidām. Varbūt kāds ir bijis un var padalīties ar pieredzi?
Reklamējas puh.lv (Roza 22g.v.): "Skaista,slaida,kopta meitene tiksies minetinam un kl.sexinam. Minetins 35€. Kl. Sexins 45€. Abi kopa 65€. Lugums pirms zvaniet iizlasiet manascenas un atradanas vietu. Atrodos Mezciema. 24800392."
Ir arī šāds variants: "Sveiki miilie viiriesi. Esmu kailiiga preceeta meitene un ar prieku tiksos ar jums minetinam 40eir bez gumijas 45eir, klasiskais sex 50eir viss kopaa 60eir. Man ir arii bisex pasiivs viirs. Ar mums kaa paari tiksanaas ir 2 stundinas 150eir. Vietinas mums nav. Varam aizbraukt ciemos. Tikai zvaniit 24800392."
Ar vārdu Kristine: "slaida,kopta simpastiska meitene piedawa minetinu 35eiro un klasisko sex 40eiro. Abi kopa 60 eiro.Atbildu tikai uz zwaniem. To visu var arii mana viira klaatbuutnee kaa arii varu juus apmierinaat kopaa ar savu viiru. Viirs ir bisex pasivs.Tiksanaas ar mums maksaa 150eir. 24800392. Peec plkst 23.00 ir ari vietina."
Komentārs: Я- ВАРИАНТ , ДЛЯ ЛЮБИТЕЛЯ МИНИАТЮРНЫХ ЖЕНСКИХ ФОРМ! Наверняка вы слышали поговорку, что темпераментные дамы,это худенькиие . Уверяю Вас, со мной, именно тот вариант . Я полна энергии и желания сделать секс обоюдно приятным. Например_ я испытываю оргазм, как от куни, так и от анала. Очень люблю практиковать отдельно,или совмещать с классикой,доминирование. Это вообще отдельная тема и по правде сказать моя слабость. Сразу хотелось бы предупредить, что я работаю не с каждым желающим .Я самостоятельная девушка , и меня не принуждают ,как в салоне,спат
Bildes, protams, ir feiks, bet nu katram gadījumam:
Pakalpojumi: Masāža, Klasiskais,Orālais,Lezbi,Striptīzs,Ģimenes pāri,Anālais,S/M,Un citi
Komentārs: Charming model, 90-60-90, for the true aesthetes. Your innermost desires ... Dear men, just for you personalized and friendly atmosphere of warmth and tenderness in a cozy, elegant atmosphere. All top-level sea of pleasure and total relaxation. Slightly again, individually and privately, to salons, etc. relations have not. Of themselves guarantee honesty and cleanliness. On sms and anonymous calls are not answered. Очаровательная модель, 90-60-90, для настоящих эстетов. Ваши сокровенные желания... Уважаемые мужчины, только для Вас индивидуальный подход и приятная атмосфера тепла и нежности в уютной, шикарной обстановке. Все на высшем уровне, море наслаждений и полная релаксация. Немного повторюсь, индивидуально и конфиденциально
Ierakstīts
Hm?