Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lika (19) 28184645 ( 28138644 )
Ierakstīts

šodien biju paciemojies, vidusmēra burgerus paēdis mileniālis, sarunājām dziļo minetu par oranžo. Sākumā kaut ko knakstijās, tad paņēmu viņu aiz galvas un piepalīdzēju, beigās sanāca diezgan labs dziļais minets ar porņuka cienīgiem skaņu efektiem. 😁 

Par vizuālo un telpām piekrītu kolēģiem. Vai braukšu vēl, par tādu cenu noteikti nē, par kādiem 3 sarkanajiem varētu prikola pēc vēl kādu reizi pakutināt rīkli.

Katrīna 20341407
Ierakstīts

Šodien biju piekāpis pie šīs meitenes, masē tikai muguru, masāža vairāk relaksējoša neka erotiska, masē bez augšas, caurspīdīgā halātiņā, zem kura, ja ir vēlme var tikt pačamdīties. Tie kas vēlas erotisku masāžu, šis nebūs īstais variants, drīzāk izšaut olas ar extra muguras masāžu. Vai atgriezīšos vēlreiz, iespējams, neskatoties uz strijām uz krūtīm un vēdera, meitene man likās simpātiska un varēju sarunāt 2x minets bez extra maksām. Pavadītais laiks ~30min un skāde 3 zilie.

Iamsexy 253207** 281087**
Ierakstīts

Es arī pirms kāda laika esmu bijis, minets tiešām ir labs, pupi gan ir mazi un pakaļa arī tāda ka ir kur ieķerties, bet ātrai riekstu izšaušanai ideāls variants, sūc kā putekļusūcējs un ņem līdz olām, toreiz 3x izšāvos :D , ja pareizi atceros par visu prieku šķīros no 30 vai 40e.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.