Kaut kas tur nav isti labi, man rakstija ka dzivo taja Kaivas 50 jaunajaa projektaa, bet nu divaina uzvediba..Domaju, iespejams ka atkal kkads pidars aakstaas, nevar but ka neviens satikt vinju nevar.
Biju kkad menesi atpakalj.Figura patika pat ljoti, bet tas ir gaumes jautājums, bet viss kopts, pupi vnk super.Par attieksmi nu ir kkadi tarakani tur, bet vispar attieksme ok, protams ka jutams konveijers un velme aatri atstradat un njemt naakosho, bet savu darbinju padara, starp pupiem ari ljauj iespraust. Minusi noteikti attalums un 60 Eur drusku par daudz prieksh rajona.
ne,nu takoi ekzempliar ne mog prokatitj mimo i vedj edut k takoj :o :o ja v 6oke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tam 6to obstanovo4ka,6to etot "dinozavr" vvodiat v stopor,da prostit menja zenskaia polovina,kotoraia ne zasluzivaet takih slov!
v mojom poimanii,prostitutka-eto uhozennaia zens4ina,interesnaia,prijatnaia,vozbuzdajus4aia,pi6us4aia seksom i zelaniem,a k etoi krome kak 4uvstva omerzenia ni4ego ne ispitivaiu
Nedzivo, ja?? A Tu dod mute bez gumijas kkadai darbonei, kurai pirms 2h kads jau ir salaidis mutee slimiibinju, Tu gribi pateikt ka hlamidiozi nevar dabuut????
Domajiet un dariet ko gribiet, kaut vai pakaljaa valejat bez gumijas un mierinat ar visaadiem murgiem sevi, es pac dabuju hlamidiozi 7 gadus atpakalj no viena pasha oraalaa bez gumijas, taa kaa tas bus pedejais ko es iedomashos ir oralais bez gumijas..
Esmu vnk shokaa...esmu nedaudz ar medicinu saistits un Jus esat vnk debili, ja ticat shim murgam...
Viena no izplatitakajam un arii gruutak izarsteejamam slimibam ir hlamidioze, kas tieshi arii orala celja ljoti vnk nododoas, tad ludzu profesori,vai varat atbildet uz parastu jautajumu, kaadi nah ir redzamie hlamidiozes simptomi lai Jus nedotu mutee kaadai maukai?????Ak jaa, ja kadam interesee izarsteshanaas process no shis kaites, ludzu PM, iedoshu pat zalites, bet menesi uz pakaljas pasedet nevaresiet..
Taa kaa ludzu, ja Jums ir kaut drusku smadzenes, izbeidziet shito doshanu bez gumijas, norishanu uc sudus..Es tikai veelu labu visiem, peace..
Īstenībā ir tā, ka, ja meitene dienas gaismā neredz nekādus ādas defektus, tad ir 'viņai ir 98 % droši ņemt mutē bez gumijas un, ja mēs esam pārliecināti, ka dotā meitene tiešām skatās, ko viņa ņem mutē, tad ir 98% droši viņai dot sūkāt bez gumijas.
Atliek jautājums - par cik meitenēm jūs varat būt par 98% droši, ka viņas skatās ko sūkā : D
Ierakstīts
Zuti izmasēs, bet kā mediķis😁