manfreds 22 Ierakstīts 2021. gada 18. jūnijs Amelia 266333** Ierakstīts 2021. gada 18. jūnijs Biju kādu brīdi atpakaļ. Kopumā bija OK, komunikācija patīkama. Traucēja, ka bija iedzērusi, ne daudz, bet bija. Viņa tiešām ir ļoti, ļoti tieva, es teiktu par daudz tieva. Bildēs augums izsktās labāk. Foršas silikona krūtis, tas ir tad, ja patīk, tas pats ar lūpām. Tikāmies uz divām stundām, un sekss bija labs, orālais arī. Viss tikai ar prezervatīvu, labi. Dzīvoklis, nu es teikšu ne pārāk, par to ciparu prasītos labāks. Tīrs, kārtīgs, bet drusku nodzīvots. Vai iešu vēl, nezinu, neesmu pārliecināts ne par jā, ne par nē. Link to post
Ierakstīts
Biju kādu brīdi atpakaļ. Kopumā bija OK, komunikācija patīkama. Traucēja, ka bija iedzērusi, ne daudz, bet bija.
Viņa tiešām ir ļoti, ļoti tieva, es teiktu par daudz tieva. Bildēs augums izsktās labāk.
Foršas silikona krūtis, tas ir tad, ja patīk, tas pats ar lūpām.
Tikāmies uz divām stundām, un sekss bija labs, orālais arī. Viss tikai ar prezervatīvu, labi.
Dzīvoklis, nu es teikšu ne pārāk, par to ciparu prasītos labāks. Tīrs, kārtīgs, bet drusku nodzīvots.
Vai iešu vēl, nezinu, neesmu pārliecināts ne par jā, ne par nē.