Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kadas Meitenes Dzivo Pardaugava?
Ierakstīts

Parbaudita laba mauka ir Zolitude,pieprasijums pec vinas ir liels tadel ir laicigi jau jasaruna laiks ar vinas,slaida auguma ar sexigu apalu dupsi bildes kada bildes tada dzive,pirmaja reize vina ka jau vias izdara to ko mak,bet man ka patstavigam klientam vina ir atraisita briva un nogribejusies kuce,mazazu drikstu taisit vinai kartigi iznurcit,ar pirkstiem izmaset vinas palietoto caurumu tad vina man nozele un kap virsu,neko nenozeloju esmu apmierinats un loti simpatiska ar sexigu dupsi laba kuce,pec sexa piedava dusu un pasedesanu pie kafijas.

25323259 vinas nr gadi kadi no 25 lidz 29 apmeram ta.

post-27304-0-78709500-1416733834_thumb.jpg

Maukas Pardaugava
Ierakstīts

ha ha ha nu gan teeema panesas:):):) uz kinci kad eji ari sakuma tu samaksa noperc bileti un tikai tad tu vari skatities filmu,tas ir visur ja runa iet par atputu tas pats ari pie maukam vispirms naudu un tad atputa! klauni jus:):):)

par 50 erikiem pie magones nodrazties ir ok ka mauka vina ir perfekta to vina prot vislabak,jaa caurums vinai ir palietots tur es piekritu, tas body2body ir tikai prieksspele sexam ta es to sapratu,man ari sakuma likas bus baiga masaza:):) ja vina dotu ari sokolades cauruma tad butu gatavs maksat pat 70 erikus

Jau tajums Magonei 150 euro uz nakti esi ar mieru,panemtu tevi no piektdienas uz sestdienu!

Maukas Pardaugava
Ierakstīts

Ko Tu ar to gribēji teikt? Ar maukām Pārdaugavā totāla pakaļa?

nee vnk ši mauka ari ir no pardaugavas prasa 50euro,gribeju dzirdet atsauksmes vai ir verts vinu pameginat!

Vel viens vinas sludinajums ar citu bildi

Eleganta brunete Tevi palutinās un sasildīs ar māžiņu Body2body un ,iespējams ne tikai:), kas ļaus Tev sasniegt augstāko baudas virsotni:) Ja esi pēc 30 un zini,ko nozime baudīt-esi gaidīts:) Privāti! foto mans! 2 ..5.. 3 ...2 nnnn 3.... .259 zvani!pārdaugava!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.