Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
DIANA (289467**); Ķekavniece
Ierakstīts

Velns, lai parauj... šitādu skaistuli drāzt un vēl par naudu! Tur alkoholu vajadzētu tādos daudzumos, ka tu gulētu bezfilmā un viņa drāztu tevi.

Viņa reāli varētu būt beidzamais pārbaudījums no "Baiļu faktora". Tā "seksīgā" poza bildē un modeles seja ir vārdos neaprakstāmi... Šausmu stāsts no Ķekavas!

Katja 28194718 Kādas Atsauksmes?
Ierakstīts

Sveiki, kungi!

Šodien bija tā diena, kad bija vēlēšanās un, galvenokārt, gribēšana iziet medībās.

Dienas laikā, kad klaviatūru jau apnicis spaidīt un domas jau klejo citur, vēru vaļā interesantāku interneta vietni ar aizraujošāku saturu un ilustrācijām. Tālu nevajadzēja klejot, kad džungļu biezokņos uzgāju medījumu, kas, jāatzīst, jau senāk interesēja - Katju jeb kaķenīte Katja. Lai tuvumā sēdošie nedzirdētu manas "biznesa" sarunas, tika izvēlēts variants sazināties rakstiski caur Whatsup, kur arī saņēmu vēlamās atbildes, ko vērtēju pozitīvi. Tika sarunāts vēlamais laiks un aptuvenā lokācija, kur kaķenīte apgrozās, kā arī noskaidrots vajadzīgais gardumu daudzums vieglākai viņas pievilināšanai. Ir divas standarta opcijas - pa visam ātrais sprints vai neliels maratons (izvēlēts tiek otrs variants). Precīzākas vietas norādes tiek saņemtas tuvojoties runātajam laikam. 

Sagatavojis šaujamo un to kārtīgi pielādējis, devos pretī medījumam. Sasniedzot vajadzīgo galamērķi un kāpjot par kāpnēm, paveras durvis un par durvju spraugu redzams neatvairāms kaķenītes dupsītis aicinādams sev līdzi, ko, protams, arī daru. Jā, augumiņš seksīgs - slaids un tvirts, man patika!

Par cik citiem interesē arī dzīvoklis, jo acīmredzot ir meistari un novērtē ne tikai draiskules, tad varu komentēt, ka dzīvoklis pietiekoši plašs, izremontēts patīkamām izlaidēm.

Turpinot tālāk... Tad pēc pirmā finiša sasniegšanas, atpūtas un nākošā starta uzsākšanas var gadīties dzirdēt remontējam gultu blakus esošā istabā. Sapratu, ka ir vēl kāda darbone tālākās dzīvokļa ciet aizvērtās durvīs, jo pēc otrā svētku salūta un čāpošanas uz ūdens atrakciju, pamanīju vēl cita cīņu biedra apmetni, kas iepriekš nebija. Bet, protams, meitēni menedžē loģistiku tā, lai nav jāstāv pie dušas durvīm gaidot vai garām ejot paspiest roku. Tātad strādā vēl kāda man nezināma drostaliņa un, ja kāds zina, kas viņa ir, var padalīties ar informāciju.

Kopvērtējumus par apmeklējumu man ir pozitīvs un varu ieteikt arī jums.

Pašam tik vienu reizi ir sanācis sazvanīt, bet līdz pakalpojuma saņemšanai netiku. Citas reizes, kad esmu mēģinājis sazvanīt - bez panākumiem, nekādas atbildes. Bet, ja nemaldos, kaut kur jau bija tēma par sexy babe, bet tagad meklējot pēc numura neatradu, laikam nomainīts nr.

Pieņem Jaunā teikā toreiz, kad zvanīju.

70€ Blond Milf
Ierakstīts

Jā, bildes fake. Bija doma pazvanīt, bet tad iedomājos tomēr pārbaudīt bildes. Par cik sludinājuma teksts neatbilst patiesībai (uzdodot bildi par savu) nezvanīju. Būtu vēl uzrakstījusi, ka mana lejupielādētā, tad par godīgumu vēl padomātu!

28826704 Zane 23
Ierakstīts

Biju apmeklejis meiteni manuprat jauka ,pievilciga ar labu attieksmi.

Komonikacija ir laba ja ir laps garastavoklis sexs ari diezgan labs ja jasalidzine punktos tad noteikti bus 8 no 10 atrodas Imanta bet dazreiz ir satiekama Purvciema

Iesaku apmeklet un 70 euro nemaz nau tik daudz prieks tadas darbones .

Zane, vai tā tu? :D
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.