Tur ir viss slikti - neiesaku. Dod visos caurumos bez gumijas un plus var beigt iekšā. Paldies un mani tas neinteresēja, jo bonusus ir iespējams saķert pilnu komplektu
Porzingod laikam piedalās derībās,kurš spēs visvairāk izdrāst LV briesmīgākās maukas.Kā nākamo Porzingod es tev ieteiktu šo sazvanīt un apmeklēt 24831266.
Protams price ir reāls,bet ar vietu.AndyTom44 vēl aizmirsa piemest viesnīcas izdevumus....plus vēl 80-100 eiro pa abām reizēm.Tad kopā sanāk ap 200 eiro
Sen un jau apspriesta šī daiļava.Šo topiku vispār vajadzēja veidot sadaļā Erotiskā masāža.Tur par viņu ir arī topiks,kurš slēpjas zem nosaukuma 24551311 No Jugla
Mani personīgi,kad kaimiņi "ņemas" tas netraucē.Guļu gultā ar savējo,lasam katrs savu lasāmo,bet te pēkšņi dzirdam kaimiņi vālējas.Super un bieži vien arī mēs sākam darīt to...jo,kas mēs švakāki:)
Ir jāpisās tā,lai pēc sexa arī tavi kaimiņi to visu dzirdējuši iziet uz balkona uzpīpēt.
Tā tas ir,ja raxta,ka esmu nedaudz apaļīga tad tas nozīme,ka ir resna.Ja raxta,ka esmu apaļīga tad tas nozīmē,ka ir kārtīgs begimots.Par norādītiem gadiem vispār nerunāsiem
Ierakstīts
Zvani, raksti pats viņai. Taču es samaksāju mazāk par 50 rozēm. Viss ir atkarīgs no paša