Hvz.varbūt paplašinājusi pakalpojumu klāstu.vasarā biju iemaldījes uz masāžu.ierobežojumi-biksitēs nelīst.es tomēr pavilku beigās uz leju.pa nagiem nedabūju.dibentiņš vienīgais nav svaigumu zaudējis.
jo vairāk lasu porzigod textus,jo mazāka ticamība.visi teksti,vienādi,mainās tikai naktstauriņu vārdi un cipari.un tad paša pieredze,zvanu vinai no aprakstītajām dāmam,-cena 100,prasu -un pusstunda-tādas opcijas nav.vēl viena -sludinās par 80,kungs viņu sarunā par 60.un visas tik priecīgas par viņa apmeklējumu.kā saka -ticamības moments pazūd.
biju pie viņas kādu brīdi atpakaļ,pavilkos uz bildēm,nu katram savs,pirmais iespaids,telpa vēsa.nu labi.pārdzīvošu,sagaidīja tajā paša kleitā ,kas bildēs.viss atbilst.masāža bija vilšanās,ļoti īsa-divas dušas un nobeigums,jau pēc 45 minūtēm varēju dzert tēju.kleita gan nobeiguma laikā tika novilkta,ar manu palīdzību,krūštura nebija,krūtis mazas un acij tīkamas.noķeksēju arī biksītes, tā kā no apģērba palika tikai zeķes,arī bildē redzamas.bet vairāk gan neko neatļāva.seciniet paši.
gribu.lv ir opcija, var redzēt iepriekšējos sludinājumus ar doto e-pastu,,meitene pirms tam piedāvā seksu mašīnā,par masāžu šeit varam runāt tīri nosacīti.
nu varu dot savu pieredzi,,numurs viņai tagad cits,bet bildes tās pašas,,ilūkstes iela,,diemžēl nekā,,pazvanīju 2 stundas iepriekš,sarunāju,,,atbraucu,,zvanu-pacēla uzreiz,tas pozitīvi,bet viņa varot drusku vēlāk...nu cikos?,,pēc pusstundas,,vēl noprasīja ,,vai es noteikti būšu,,labi,,es parasti dodu cilvēkam iespēju,,tikai pēc pusstundas,viņu sazvanīt vairs nevarēju,,necēla,,garīgais,protams,sadirsts,pēc tāda uzmetiena,,sazvanīju citu variantu un prom.rovna,pusstunda pēc norunātā laika atnāk īsziņa,,atvaino,ka tā sanāca,bet tagad esmu brīva,,sorry,,vilciens jau aizgājis,,,spriežiet paši..
Ierakstīts
Hvz.varbūt paplašinājusi pakalpojumu klāstu.vasarā biju iemaldījes uz masāžu.ierobežojumi-biksitēs nelīst.es tomēr pavilku beigās uz leju.pa nagiem nedabūju.dibentiņš vienīgais nav svaigumu zaudējis.