Biju 1x aizgājis , pilnīgi garām, dzīvoklis smirdēja pēc ceptas mencas+smēķēšanas, absolutā nekartībā pa vidu masāžas galds, pati "meitene" vienkārši nekāda, masāža bija nebaudāma, pirms monotonas dročkas tika uzvilkta tāda konkrēti par lielu dermantīna korsete no Temu priekš lieliem pupiem, kurus nemanīja vizuāli -es gandrīz smieties sāku. Pirkstu dibenā iebāž, bet tas arī viss, jo nosaukt to par prostatas masāžu ir jābūt nekaunībai. Jēziņ , pilnīga laža- brīnumu nebūs.
Ir kas zināms par šīm darbonēm? ar happy end vai vienkārši masāža?
Массаж в 4 руки, глубоко расслабляющий, восстанавливающий. Массаж снимает усталость, напряжение, депрессию, улучшает качество работa способности.
4 roku masazha, relakse un atslabina visu kermeni no gavas lidz papezhiem, nonem spriedzi un depresiju no visa kermena, pec masazhas paaugstinasies darbaspejas Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki Cena: 30 €
Tā kā atsauksmes bija pieprasītas un pašam bija vēlme relaksēties, sadomāju uzmeklēt šo dāmu no
247-82-560 gadi 45+-
Iespaids patīkams, šķiet, ka pati tur dzīvo, viss tīrs, pat čības izsniedza kā hotelī, dvielis tīrs, masāžas galds ir ok.
Pat masāža patiešām relaksējoša, man patika, jo nebija pārak maiga un nebija arī pārāk stingra, jo gribēju tieši relaksēties. Izlikās, ka
masēt dāmai patīk, kaut gan neatstāja profesionāles iespaidu, IMHO kursus ir noteikti beigusi un nav vienkārša pabraucīšana, paslidināšana, bet nu tas
ir gaumes jautājums. Tajā bija ari kaut kas erotisks, bet ne pārāk uzbāzīgs- tā teikt, ar piešprici, ka tu jūti, ka kaut kas jau būs.
Nu un tad par mūsu ceha kolēģu prātus nodarbinošo jautājumu
Izģērbties neizģērbās(varbūt kompleksē,), bet krūtis atkailināja-2-3izm.ok., pieskarties ļauj, HJ+prostata ok(noteikti ne medicīnska -izsakoties Dzintruka vārdiem- 'ģimenes, jeb rozīnītei", kas arī ir Ok), varbūt, ka rakstītots uz ko vairāk, bet
man negribējās, jo nebija īsti mans tips, kaut gan no mature masierēm Rīgā, pat ļoti ok, a minetu 10/10 es varu dabūt arī mājās bez riska.
Rezumē: kā jau rakstīju- iespaids patīkams, ja būs luste, aiziešu vēlreiz, jo masāža man patika- ne par ilgu ne par īsu, HJ- kā jau Hj, bez kaut kādas īpašas izdomas, bet tikpat tīri nekas
tad kad uz kādu zolīdu normālu SPA salonu iesi ar tā pasaki
atškirība ir tikai tāda, ka tas nav zolīds spa salons un tās nav zolīdas spa salona masieres- you know what I mean . Vēl viņas mīl sūtīt īsziņas ar saviem "jaunumiem" (:. Viņu "perfomance" nevelk pat uz 25 tugrikiem.
Ierakstīts
Biju 1x aizgājis , pilnīgi garām, dzīvoklis smirdēja pēc ceptas mencas+smēķēšanas, absolutā nekartībā pa vidu masāžas galds, pati "meitene" vienkārši nekāda, masāža bija nebaudāma, pirms monotonas dročkas tika uzvilkta tāda konkrēti par lielu dermantīna korsete no Temu priekš lieliem pupiem, kurus nemanīja vizuāli -es gandrīz smieties sāku. Pirkstu dibenā iebāž, bet tas arī viss, jo nosaukt to par prostatas masāžu ir jābūt nekaunībai. Jēziņ , pilnīga laža- brīnumu nebūs.