Veči, viņai ir anoreksija vai nu sākusi lietot narkotikas, traks skats, iegāju un uzreiz aizgāju prom, biju pirms nedēļas vai divām!
Viņa ir pārāk pļāpīga, bet tomēr komunikācijā adekvāta, bez putniem galvā. Neizskatās ka viņa lieto kādas vielas.
Patiešam ļoti tieva, vistievākā es kādreiz esmu ticies, tomēr anoreksijas manuprāt viņai nav, muskulatūra ļoti attīstīta un izteikta kā fitness modeļei saciensībās. Man tāda miesbūve patīk, nekādus taukus nav un arī celulīta nav.
On 3/2/2021 at 10:41 PM, shane999 said:
Laba vina ir? anals labs?
Strādā uz pilno slodzi ar 100% pašatdevu. Vienu reizi ņēmu analu, samaksāju +50euro, un nemaz nenožēloju par iztērēto naudu, pat ja manuprāt dibens mazs.
Mēģināju sarunāt tikšanu ar šo daiļavu no oktobra. Nekad neatbildēja uz maniem zvaniem. Whatsapp ziņas lasa bet vai nu ignorē vai atbild ka tiekas tikai ar tiem kurus jau pazīst. Rakstīju gan krieviski gan latviski. Nesaprotu kāpēc tad jāliek sludinājumus un izveidot mājas lapu ja tiekas tikai ar savējiem.
Amelia, ja lasi šeit, mans numurs beidzās ..744, rakstīšu vēl rīt, esmu nopietns un pieklājīgs, būtu laimīgs tikties uz 3-4st.
nu ja tev patik bikini fitness meitenes, bet tada forma kada vinas iet uz skatuves, tobish pilniba sausas, izzavetas, ada pielipusi pie muskuliem un ne viena lieka kilograma, tad tev pie vinas, ja nee tad labak neej, jo tiesi tas tur sagaidis 👆 citadak - attieksme laba, parunat ari var ja grib, riklee arii mak nemt 👌🤷♂️
Заманчиво описано, заинтересовался и захотелось встретиться. К сожалению выглядит так, что доступ к телу не для всех. Звонил с двух номеров весь день, трубку не поднимает. Но в WhatsApp обоим моим номерам ответила одинаковым текстом, что новых клиентов не берёт, встречается только с постоянными клиентами или с гостями из-за рубежа. Продолжить общение не была заинтересована.
Kāds jau ir bijis pie viņas? Numuru uzreiz negrib dot, sniedz informāciju, ka sniegs minetu 10minutēs, ja nebūšu izšāvis, tad atgriež naudu. Process bez pieskārieniem, var notikt pie viņas vai mežiņā)
Ja atgriež naudu, but turpina processu līdz galam - tad labs piedāvājums
Ierakstīts
Viņa ir pārāk pļāpīga, bet tomēr komunikācijā adekvāta, bez putniem galvā. Neizskatās ka viņa lieto kādas vielas.
Patiešam ļoti tieva, vistievākā es kādreiz esmu ticies, tomēr anoreksijas manuprāt viņai nav, muskulatūra ļoti attīstīta un izteikta kā fitness modeļei saciensībās. Man tāda miesbūve patīk, nekādus taukus nav un arī celulīta nav.
Strādā uz pilno slodzi ar 100% pašatdevu. Vienu reizi ņēmu analu, samaksāju +50euro, un nemaz nenožēloju par iztērēto naudu, pat ja manuprāt dibens mazs.