Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jana (42) 25977598
Ierakstīts

Šis apmeklējums atstāja tādu iespaidu, ka vienkārši jāatstāj atsauksme, varbūt kādam uzlabos garīgo. 😃

zvanu, sarunājam pēc 15minūtēm Pļavniekos. 
un tad sākas jautrība.

Dāma saka, ka 5. Podjezds no Maximas puses. Es saku, ka esmu no otras puses, lai pasaka numurus, būs ātrāk. Viņa: nē, esi uzmanīgs un skaiti no Maximas puses. Mājai nemaz galu nevar redzēt. Tā māja tik gara, ka viena no garākajām padomju savienībā noteikti, ar vismaz 9 podjezdiem. 😂 Ārā vējš pūš, skaitu tos podjezdus. Pieeju pie īstā. Protams, ka kādai omei tajā brīdī jānāk ārā no mājas, tā kko noburkšķ, ka atkal šitie vazājas.. 

šeit jāpiekrīt Porzingod, ka sajūta, ka esi pie 1. klases skolotājas. 

Atveras durvis, sagaida suns. 😂 Jāpārkāpj pāri sunim un esi dzīvoklī. Suns maziņš un nekož, drošvien jau pieradis. Tikai noskatās, ka atkal kārtējais ieradies. Aizsūta uz tālāko istabu. Lai tiktu uz istabu jāiziet cauri telpai, kur atradās kādi 3 tv un 4 datori, sajūta, ka esi NASA centrā un kko tante regulē. 😃 vienā brīdī iemetas doma, ka varbūt filmē un novēro mani. 

Nolieku drēbes pēc kārtējās pavēles un dodos uz dušu. 

Šeit kādam jaunākam cilvēkam varētu rasties problēmas ar dušas ieslēgšanu, jo kā padomju laikos, ka tek krāns izlietnē un duša vannā. Galvenais atcerēties pēc dušas pārgriezt uz krānu, lai neaplej nākamo klientu. Labi, ka jaunībā šo sistēmu laukos pie omes biju apguvis... 

process ok. Nekā skaista jau tur nav, bet vajadzēja izšaut riekstus, tā kā kopumā priekš dāmas gadiem es pat teiktu, ka process bija labs. Teica, lai nāku vēl. Minets labs, salīdzinot ar citām jaunākām darbonēm.

pēc procesa kā jau skolotāja noinstruēja, kur duša, kur dvieli, kur brilles nolikt, noslaucījos, naudiņu. Atkal cauri NASA’s telpai, pāri sunim un prom. Kamēr lielajā vējā līdz mašīnai gar garo māju un atpakaļ uz darbu. 
kopumā jautrs pasākums. 
apmeklēšu vēl. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.