Biju pirms kāda laika. Dzīvē izskatās apaļīga,pats nezinu kāpēc paliku toreiz. Sagaidīja kleitā,kurpēs un zeķēs,telpa diezgan tumša,tāpēc īsti nevarēja saprast ķermeņa aprises. Pieņem kaut kādā viesnīcā,apartamentos. Pats process galīgi garām- apguļas blakus,kaut ko 10min paglauda ar roku un liek griezties otrādi. Pajautāji vai masāžu ar krūtīm netaisa,saka ka to nedarot. Apgriežos,minets ar prezi,garlaicīgs,mehānisks. Aiztikt īsti nevar,biksītēs roku bāzt nevar,pagriezties citā rakursā negrib. Beidzu,uz dušu un prom. Kopā ar 2x dušu labi ja 20-25 min tur biju. Bezjēdzīgi izmesti 60 eur, vissliktākā pieredze,kas bijusi. Iesaku nevienam pie viņas neiet,lai iet strādā par apkopēju.
Sveiki! Biju pie šīs nesen,uz minetu pa 20 eur. Pieņem Ķengaragā. Sagaidīja melnās zeķēs un kaut kādā halātiņā. Pati diezgan paliela,formas man ne īpaši patika. Seja atī ne īpaši,bet laikam baigais spiediens bija,tāpēc paliku. Iegāju dušā,pēc tam uz gultu. Šī prasa,ar prezi vai bez. Es mazliet šokā,ka var arī bez prezi un pasaku,ka ar. Sūkāja normāli,ņēma līdz galam,olas palaizīja,bet nekas īpašs. Kamēr šī sūkā,varēju kārtīgāk apskatīt augumu. Nekas uzbudinošs- dirsa milzīga,riepa,pupi mazi,āda bāla. Drāzt es viņu neparakstītos,ja nu vienīgi normālā šmigā. Kādas 15min pasūkāja,īpaši labi nevarēju just caur to prezi. Piecēlos kājās,padrāzu bisk mutē un jau zb bija,gribēju ātrāk beigt,paprasīju vai var novilkt prezi un beigt uz sejas. Šī atļāva,nodročīju tai uz sejas,uz dušu un prom. Kopumā itkā jau centās,attieksme laba,bet galīgi nav manā gaumē. Vairs neiešu.
P.s. sorry,ja ne tā uzrakstīju atsauksmi. Šī mana pirmā atsauksme šeit.
Ierakstīts
Resna, slinka, nav vērts.