Biju ciemos, telefoniski sazvanit nebija problema, laiks ari bija brivs, cik vareja saprast nestav tur dziva rinda, ka pie citam aktivistem.
Pec sarunas sapratu ka relaksejosa masaza visam kermenim 45e. devos uz kengaragu, klasiska kengaraga maja.
Ienakot ieksa sagaidija darbone melna kreklina un majas shortinos un zekes, ta it ka butu vinu atravis no trauku mazgasanas vai tv skatisanas.
Dzivokli uzskatami redzams ka pati dzivo, pilns ar dela mantam ritenis, mantinas utt.
Vannasistaba ari neko necensas slept no ikdienas, kaut kur netira vela nokritusi utt, tas mazliet nepatika.
Iedeva dvieli, kurs bija 40x50cm aptuveni, kur man ka liela auguma puisim principa pietiktu tikai roku noslaucisanai.
Izejot ara uzreiz uz masazas galda, kurs atradas tuvaakaj istaba.
Masaza stipra, neparspileja ar ellas daudzumu, mazasa tiesam stipra un teiksu patikama, nebija taa ka glaudija ar nagiem, kartigi pamaseja.
Kajas, mugura, rokas, kakls, griezies otradak.
Piedavajas izgerbties uz ko ari neiebildu, atstaja tikai biksites. nepretojas glastiem, rokdarbi diezgan klasiski bet nebija ari taa ka uzreiz keras pie mehaniskas raustisans.
Dieezgan atri saluteju, noslaucija ar salvetem uz mantibas uzlika to pasu slapjo dvieli, kas lika domat ka vannas istaba sagaidis jauns dvielis, drosi vecaja slauciju saluuta atliekas, tacu aizejot uz vannu bija vilsanas ka vajadzeja taja pasa dvieli slaucities....
Baigi nepardzivoju un nekasijos, vienigi ejot ara pa durvim sapratu ka no dushas lidz dushai viss proces knapas 45min,, sis gan lika vilties.
Respektivi, izshaut olas, kad citi varianti ir aiznemti vai saja diena nestrada, nav slikts variants, bet pie top variantiem noteikti neieliksu.
nepatik vinai entie jautajumi telefona saruna, uzzvani velreiz cita diena, un isi un konkreti noruna tiksanos.. pret jaunajiem diezgan kritiski. ja joma darbojas no 2011, tad diezgan liela patstavigo klientu bagaza varetu but savakusies
Sveiki, ka nebija nekadas sakarigas atsaukmes nolemu aizbraukt
Sazvanit vispar nebija problemas, rinda attiecigi tur ari neviens nestav. Balss patikama, un liekas loti ieintereseta, labprat atbild uz jautajumiem utt.
Norunajam laiku, vieta , izradas tiesam pienem virs Aleksas divus stavus augstak, matisa ielas gala seit dzivoklis arii ok, bet ne tik labs ka Aleksai.
Durvis atvera mature tipa blondine, isa melna kleitina. seja likas simpatiska un kleita ari apspileta, nolemu palikt.
LaiPNI paradija kur dusha un visu izstastija.
Duhsa ok, dvielis arii.
Izgajis no dushas apgulos, si jau kleitu noravusi, it ka seksiga velja, ja nebutu tik daudz lieka svara, tiesam labak kleita butu masejusi.
Masaza haotiska, un soreiz atlausos izmantot so popularo vardu saja portala - nekada.. pamase roku, tad kaju, tad dibenu tad sak galvu maset, vnk kosmosa..
Likas ka ari alko smaka no mutes naca, bet varu ari kludities.
Viss pavirsi un sasteigti, ``pamaseja`` lika griezties otradi.. ar rokdarbu dalju it ka nesteidzas bet ari baigas izdomas nebija.
Pats nobrinijos ka diezgan aatri saluteja mani, dusha un prom.
Protams, komplimenti un jautajumi vai viss patika utt... klasiska liekulosana.
Ar divam dusham beigas 45 min. masaza tiesam nekada, viens no sliktakajiem izpildijumiem, it ipasi 50e cenu radiusa, esmu viilies, noteikti tur vairs neatgrieziisos.
sazvanit nebija problemas, kad biju klat gan uzreiz necela, domaju ka kadu citu jau panemusi. bet ejot uz masinu pati atzvanija un atvainojas.
pec tam sapratu ka dusha bija pie kaiminienes klients vai kaut kur kopejas telpas, jo pec dzivokla uzbuves vareja saprast ka uz divam dala dzivokli ar vienu dushu, prieks ka vismaz piedoma lai nesaskrietos ar kadu kapnes vai nedod dievs tur uz vietas.
caka 41, ja nemaldos.
Sagaidija isa melna kleitina, seja bija ok, krita acis uzpumpetas luupas, bet nebija ari galiigi parspileeti, gaumes lieta.
izrunajam ko un pa kadiem cipariem, intereseja tikai masaza.
Iegaju dusha, iznacis araa, izgerbas mana prieks lidz biksitem.
masaza saturiga un tiesam varetu teikt ka bija masaza.
tad sakas erotiska dala, nav sasteigts, ar izdomu un saviem knifiniem.
saluteju, ipasi nesteidzinaja uz dushu, bet ari nebija gatava vel ilgi plapat vai dzert teju. jo teica veca gada nogale, rindas stav klienti, telefons ar izslegtu skanu ari visu laiku vibreja.
Kermenis : mazs, bet labs silikons, izskatas loti dabiski un piemeroti augumam, smarziga, tiira un iesaulota, nagi, velja viss kaa nakas.
vienigais minuss 60e cena par masazu, bet ka jau seit daudzi raksta, sajos bada laikos nebija pec tam rugtums vai doma ka butu ipasi parmaksajis...
no durvim lidz durvim 1h, mazliet konveijers vai nogurums bija jutams, bet to var saprast jo biju ari vakarpuse ciemos. un teica ka visi zvanas ka traki
tad laikam laba masaza no simpatiskiem zakiem ir deficits rigaa.
Par ne visai jaunu resnuli-konvejeru maksaat 100eur-trakie viirieshi
p,s, tas nav paarmetums, tikai izbriina.
neviens jau neteica ka es kadam iesaku vinu, un visticamak otreiz neiesu. prieks 50e price butu zelta gabalins bet attiecigai summai attieciigi apstakli
Sazvanit nebija problemu, diezgan atri vienojamies par izcenojumiem, piedavajumiem un tiksanas laiku.
Lokacijas vieta diezgan izdeviga, eksporta iela ja nemaldos, pie ostas.
Esmu klat, atvera durvis kleita, un kurpites.
Sakuma mazliet nobijos no vinas platuma, bet tad pamaniju ka ir kopta un apgerbs gaumigs un seja ari bija ok, tapec neaizlaidos un nolemu palikt.
Centas iztureties loti jauki, kokjeti un maksimali ieintereset mani, jo laikam pamanija ka mazliet shaubos. kamer tejkanna sildijas udens jau paprasija naudu uz prieksu 100e.
Tad dzerot teju, jau saka ar glastiem un mazliet izradija savu kermeni, sada veida uzbudinot mani, kas ari labi izdevas vinai.
un jau pec briza devos uz dushu, kur vina izgerba mani, tad es vinu, un palidzeja nomazgaties, tad pati pievienojas dusha un nomazgaju vinu (ko uzskatu ka lielu plusu, jo vienmer galva ir doma ka pirms 3 minutem vinu ir drazis kads cits, un beidzis sazin kur).
Abi nomazgajusies un devamies uz gultu.
Minets ka minets, bet ne ar ko tadu neparsteidza, biju gaidijis ko labaku, bet nebija ari plika raustisana.
Keramies pie klasikas, ticibaas maz visiem vinas tekstiniem cik vinai ar mani labi, un stenesanai, lai gan izklausijas daudz maz ticami, tacu laikam ta vairak ir gadu pieredze, un visa stenesana jau gadu laika atstradata.
Lai gan beidza viņa gan kontakta laika, gan ari ar roku. kas protams mazliet pacela parliecibu ka viss bija daudz maz dabiski.
Pec pirmas reizes dusha ieskreju, viņa ari noskalojas.
Stipri dzilas sarunas neielaidamies un karogs bija masta uz otro reizi. Ar otro reizi man pec fiziologijas, vienmer ir grutak ka ar pirmo respektivi daudz aktivak un ilgak visam janotiek, bet ta ka viņa jau bija izpumpejusies pirmaja, tad meginajam kadu laiku, un centas noradit uz to ka nekas nesanaks, ne loti aktivi bet tomēr.
tad pats sakodu zobus un visu izdariju pats, kamēr viņa guleja zem manis.
Velreiz dusha, teja. mazliet paplapajam.
un prom.
kopuma paliku apmierinats, jo neesmu kritis uz smalkajam, bet tomēr prasitos ka butu viņa mazliet mazaka, si minusa pec iespejams nevelks uz 100e cenu.
tacu pie plusiem var minet dzivokli viss tiirs un kartigs, pati meitene kopta - mati, nagi, vela, kleita, kurpes, smarzas. tiesam uz bridi radas ta randina sajuta... tacu to visu aplauza apzina, ka dzīve ar tik platu sievieti neielaistos tik tālu
nav isti salidzinat ar ko no 100-150e darbonem, jo parsvara izvelos demokratiskaku variantu, tacu tagad esmu sapratis labak vienreiz pa 100e neka divreiz pa 50e.
Par dzivokli un atmosferu varu piekrist Trust. dzivoklis ok, dusha tira, dvielis pat smarzoja. sievietei seja tiesam dzive simpatiskaka.
runa krievu valoda.
ellu izmanto memaki daudz un masaza ir super vaja.
vienreiz aizradiju, jeb prasiju lai stiprak. paris kustibas bija stingrakas, tacu pec paris min. atkal atgriezas pie vecas glaudisanas.
biju uzstajigs un prasiju velreiz, tad jau si saka pukstet ka si ir relaksejoja masaza nejau kaut kada sporta.. nezinu vai vina taupa spekus, lai varetu vairak masazas uztaisit, vai vispar nav pieredzes cik stipri jamase. 3x reizi kautrejos uzsvert lai mase stiprak...
sajuta radas ka esmu tas kakis kas vairakas reizes skrapeja durvis un lauzas istaba. jo tiesam, ja gribi masazu, tad si nebus ista vieta.
diezvai iesu velreiz.
jo es eju uz masazu ar laimigam beigam, nejau laimigas beigas un starpcitu masaza...
Ierakstīts
nav sillikons