Nupat arī es varu ko teikt. Atzīšos, ilgi domāju kamēr izšķīros par šo soli apmeklēt izpalīdzīgu sievieti, bet nu kā sacīt jāsaka jāizmēģina ir nu tad arī nodevos meklējumiem. Šķirstīju sludinājumus, bet itin nekas nelikās saistošs, tāpēc par pamatu izmantojot šo portālu, atlasīju mani interesējošas meitenes. Ņēmos zvanīt un precizēt cenas, kur visatsaucīgākā bija tieši šī. Atsaucīgākā tas sevī ietver pieklājīgumu, ieinteresētību un sarunu. Kamēr viena noburkšķēja, otra tāpat, jau domāju, ka jādodas vien mājās, bet tad šī rotaļīgi forši atbildēja un pēcāk pat atbildēja uz sms. Tā nu devos ciemā. Sanāca neliels misēklis ar dzīvokļa atrašanu, bet beigās veiksmīgi atradu un pēc īsas sarunas devos dušā. Duša sakopta, dvielis tīrs, patīkami. sadarīju visu kas jādara devos tālāk un man patika tas ko redzēju, vecumam atbilstošu sievieti, ļoti simpātisku (manā uztverē) un ar sievietei atbilstošām formām. Viņa mani aicināja atgulties un sākās. Nezinu kāds ir labs vai slikts minets, bet šī meitene to prot taisīt, atzīšos beidzu ātri, bet jumtu paspēja noraut. Tā nu sanāca, ka mana pirmā pieredze ir vnk spīdoša, attiecīgi 100% pie viņas atgriezīšos. Žēl, ka bija jāsteidzas un nepaguvu viņu izbaudīt pilnībā, bet kā jau teicu, visam savs laiks.
Laimīgais Robchiks77, gaidām vairāk komentu un piedziivojumu!!!
Biju pie vinas meitene smuka liktu 7/10 augums ar smuks laipna attieksme utt bet nu var just pie kaa esi atnaacis galu galaa ...... Seksa tas pats nekaa slikta nevaru teikt bet nebija arii nekaa taada kas attaisnotu LVL 60 ciparu.... Masaaza ar liidz labai masaazai tur ne smakas.....
Karoče ir bijusi daudz labaaki varianti pa 40LVL arii.... Ja kaadam naudas kaa spaļu un tie 60LVL neko daudz neizsaka paarmainas peec var aiziet pielauju ka var ko nokauleet arii bet es prinicipa pec nekad nekauleejos jo man domaat kas tas var kaut kaadaa veidaa attieksmi mainiit
Par bildeem a hren vinu zin bet nu nav nekaada pamata domaat ka feikas....
Par bilžu kreisumu liek domāt pats parastākais TinEye search...
A ja par tēmu iekomentē - bildes feikas, kas Tevi tur sagaida, nav zināms.
Ja ej meklēt laimi, galvenais nemaksā naudu nevienam rūķītim kas pagadās ceļā un apsola tevi pie viņas aizvest un veel durvju kodu iedot... un pārāk nesaskumsti, ja pasakainais solījums izgaist pat Ziemassvētku laikā
Ierakstīts
GFE за 30 минут - что это такое и как этим пользоваться?