Biju. Patika. Atbilstība bildei sludinājumā - 80-90%. Takse 30/60 - 80/150. Ir dopi, anālā nav. Skaista, slaida. Ar uzlabotām lūpām un krūtīm. Krūtis nav perfektas, brīžiem pacietas, bet tā ir piekasīšanās. Dupsis nav brazīliešu, bet nu jauks tik un tā. Viss ir tip top. Man ļoti patika attieksme un viss process kopumā. Vai ietu vēlreiz? Jā. Rīgā līdz piektdienai.
Parakstos zem katra vārda. Vēl varu piebilst, ka uz foto nav viņa un dzīvē viņa ir diezgan gara.
Neteicu ka piedzērušās - teicu iedzērušas. Par paskatu, nu tā. Uzreiz pazinu (sludinājumu pirms pāris stundām biju skatījis tomēr). Tā arī apmēram izskatās kā sludinājumā, nu tur nedaudz varbūt loki zem acīm un sagurums vai paģiru pēdas, bet kopumā sevišķu noviržu no sludinājuma bildēm nebija. Saprotams, tas ņemot vērā apstākli, ka tomēr tas bodē, nekāda sevišķa meikapa vai kā tā jau arī nebija. Ja ies ciemos ar sapratni, ka bildēs jau parasti izskatās labāk nekā dabā, tad pārsteigumiem nevajadzētu būt.
Tai gan ģimis nedaudz tā kā rētains, tā kā apskrāpēts. Ne nu tur stipri, gan jau zem meikapa viss palien un nekāda bēda.
Par figūrām runājot, grūtāk spriest - diemžēl uz Rimčiku neiet seksīgā apakšveļā un caurspīdīgos halātiņos. Ko tur daudz sapratīsi, ja virsū pufīga jaciņa. Bet nekas tur tāds acīmredzami uzkrītošs (piemēram, +30kg) īsti acīs nelēca.
Piebildīšu, abas dāmas jutās ļoti brīvi, savā starpā skaļi sarunājās, smējās, ļoti izcēlās no kopējās masas pelēku ļautiņu, kas pēc garas darba dienas aizgājuši pēc dienišķās desas un pudelītes. Un vēl tāda izteikti maucīga aura abām bija. Nebūtu to sludinājumu redzējis un neatpazītu, droši vien tāpat arī nodomātu, ka ukraiņu prostitūtas. Arī apstāklis, ka pērk vairākas SIM kartes uzvedina uz zināmām domām.
Uzrakstīju šo tekstu, pats nodomāju, varbūt vajadzētu pie kādas no šīm aizvilkties. Pavisam sirdi silda fakts, ka redzēju netālu no mājām esošajā Rimčikā, attiecīgi miga arī droši vien iekārtota kaut kur netālu - nebūs nekur jābrauc.
Es tavā vietā labāk neietu, savādāk nāksies sākt staigāt uz Maximu.
Там у нее в прейскуранте написано, что доплатив 150 евро, можно ее вдвоем долбить. Так что есть способ получить больше за свои деньги: идешь к ней вдвоем с корешом, шпарите ее поочередно в течение всего часа, и так как возбуждает смотреть, как только что оттраханную тобой девушку кто-то дерет, ты за час успеешь минимум 3 раза.
Кстати, за 50 евро ее еще и обоссать можно.
Bet ja tu beidz par 5min, bet čoms par 40min, katram uz dušu 7:30min. Tad godīgi dalīt 50/50?
Nepiekritīšu tikai vienai lietai, minets gan man likās labs, ar mūziku fonā. Vairāk maigi un jutekliski, varbūt kādam patīk drātēt kaklu.
Bildes ko sūta Whatsapp ir viņas, sakrīt visi tetovējumi, tikai seja bez kosmetikas tiešām izskatās savādāk, bija nelielas pumpas uz sejas un muguras, bet nekas traks.
Ķermenis gan ir bomba, riktīgi tvirts un slaids ķermenis. Izbrīns, ka tādas krūtis var būt tik smalkai meitenei.
Man meitene likās jauka - draudzīga, pašam GFE teātris nepatīk, tāpēc man tieši reizē bija.
Neesmu baigais meiteņu staigātājs (reizi - divas gadā ņemu uz 1h), bet šoreiz pirmo reizi gāju uz 30min, jo parasti pēc pirmā šāviena gribās doties prom lai gan samaksāts par stundu.
Šeit bija otrādi, nācās piemaksāt par otru šāvienu.
Droši var doties, ņemot vērā, ka citi rukši prasa 150/200.
Prostitūtai var droši sūtīt savu dick pic, bet parastām, nestrādājošām meitenēm gan nevajadzētu (ja vēlies tikt līdz tam brīdim, kad viņa aplūkos tavu mantību klātienē).
Spalvains, sasvīdis operators noteikti novērtēs tavu dick pick
Varat mani arī ierakstīt drīzāk pie negatīvajām.
Biju kad pirmo reizi atbrauca.
Atšķirība, ka meitene pat pārāk uzspēlēti laipna. Nepatīk, ka tā dirsā lien. Varbūt citiem tas trūkst un teiktu GFE.
Pati bija tālu no atsūtītajām bildēm, pēc sejas goblins ar īsu augumu un vēderu. Pakaļa gan bija ok.
Kopumā 5/10.
Toreiz neuzrakstīju, jo pārāk meitene bija laipna.
Paņēmu test ride uz 30 min. Tāds semi gfe, principā 80% gfe. Bildes nav istas vina sludinās citā sludinājumā ar īstajām bildēm. Maza auguma simpātiska blondīne ar minimālu silikonu un uzpumpētām lūpām. Varu teikt ka jātniecē entuziastiski drāza mani un tādā intensīvā tempā turēja 5min, cepuri nost, citas jau pēc minūtes gar zemi. Minets intresants, bet ne vienreizējs un galvu reibinošs. Ja jāliek balles tad sekojošš rezumē.
Vieta - V22, man ir ērti piebraukt un mašīnu atstāt. Visi kas ir bijuši V22 zin ka tur ir tīrs un kārtīgs
Izskats -7/10
Minets 7/10
Sekss 7/10
Attieksme 8/10
Laipna pieklājīga. Ottreiz neņemšu bet Jums kolēģi iesaku notestēt nav sliktākais varianta. 90 eur 30 min 180 eilur 1h, mbr 50 EUR.
Ierakstīts
Ir kāds bijis? Internetā bildes neatrod.