Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Linda 26665020
Ierakstīts

“Kontaktu”?! 🤦🏻‍♂️

Nu, ibio, tu jau runā tā kā visas tās mūsu “masieres”, kuras “nav tādas”, ar seksu par naudu - fui fui - nekad nenodarbojas. To tikai maukas dara! Bet “kontaktu” par kaut kādu astronomisku summu - jā, to labprāt. Nē, nelabprāt. Bet, ja nu tu, zemes tārps, tā baigi gribi, nu tad še.. 🤮

Link to post
Roxya
Ierakstīts

100 %,ka Tevi precēs. Pēc džainisma,(reliģija,kura ir arī Roxya) likumiem,(džainasutru kanoniem),savu biksīšu dāvināšana nozīmē bildinājumu. Vārdu sakot,viņa Tev ir uzlikusi aci.

Tev tagad tikai jāsaka Jā,vai Nē. Ja ņemsi viņu par sievu,tad nākamreiz nopērc gredzenu un aizved.Ar briljantiem.Domāju,ka viņa būs priecīga,un Jums sanāks karsta tikšanās. :)

 

P.S. Zināji,ka džainisma sekotāji nestaigā naktīs,tāpēc,ka naktīs ir lielāks risks samīt kādu kukaini,vai kādu citu mazu radību?

 

Skatos - šogad jāņu zāle īpaši spēcīga padevusies. :lol:

Link to post
Roxya
Ierakstīts

Gaumes jautājums. Vienam vajag, lai deviņpadsmitgadīga supermodele dūdo ausī par papika visvarenumu, citam - lai četrdesmitgadīga dāma drāžas kā pornozvaigzne. Un visi iespējamie simt miljoni kombināciju pa vidu. Neviens no šiem variantiem nav ne pareizāks ne nepareizāks. KATRAM SAVS

Tieši tāpēc arī jāraksta atsauksmes - lai potenciālie interesanti saprastu - “ir mans vai nav.”

Link to post
Alina ( Okijana ) 269000**
Ierakstīts

Okijana, dārgā!

Tagad būtu īstais brīdis beigt šo sacensību: «ты дурак - нет, ты дурак!» Tāpat nevinnēsi, tikai atbaidīsi vēl vairāk potenciālo klientu. Pati uzkurināji visus, iemetot feiku bildi un apgalvojot, ka esot īsta.

Par kritiku - atkārtošos - lai cik nepatīkama tā būtu, nevajag apvainoties. To vajag ņemt vērā, varbūt ir pamatota. Ja arī nav pamatota - katram ir tiesības uz savu viedokli un izteikt to šeit. Padomā loģiski - ja cilvēkam pie tevis nepatika, tu taču vari te rakstīt ko gribi, tāpat nepārliecināsi, ka bija labi?!

Tie, kam patika - raksta nelabprāt, jo grib labumu paturēt sev. Arī loģiski.

Starp citu - pēc vairākām pozitīvām atsauksmēm biju plānojis tevi apciemot. Tagad vairs neesmu drošs.

Peace! :)

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.