Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vīrieši Kas Chato
Ierakstīts

Nu ir jārēķinās kad būs tādi vīrieši kuri norunās tikšanos un neieradīsies uz to (viss biežāk mēģinot vēl gari sarakstīties un vilkt gumiju), parasti ar viegli nomaināmu epastu, numuru.

Man vairāk ir jautājums par tiem kadriem kuri norunā tikšanos, neierodas, ja netiek tad tikšanās netiek atcelta no viņu puses un tad kad numurs dabūts - zvanās, raksta sms ''kad tad tiksmies, tagad un tūlīt, es pēc stundas būšu'' utt utjp, kad tiek laipni atteikts un pateikts nav intreses tikties ar cilvēku kurš manu laiku neņem vērā, nerespektē, nu tad sākas lielāka naudas summas piedāvāšana vai mēģina nomelnot, noniecināt mani līdz zemei. Tas arī kādreiz uz meitenēm strādā :huh:?

Vīrieši kas velk gumiju???!! Maukām tādi būtu jāciena!

Vai Skaistule No Ss.lv?
Ierakstīts

Viņas tur darbojas divas- gan uz maiņām, gan piedāvā arī 4rocīgo. Esmu bijis pie abām, man kaut kā vairāk Ingrīdas darbošanās iet pie sirds (pie krāna). Attēlā redzamā šķiet ar mazāku pieredzi. Pats neko vairāk par HJ neesmu prasījis(jāpiebilst, HJ tur nav jāprasa, tas vienkārši ir). Pačamdīt pupiņis drīkst. Masē kleitiņàs.Nav tāda konveijera sajūta. Godīgi viss notiek stundu, vai pat nedaudz ilgāk. Pēc tam tēja/kafija un končas. Ja kāds ir provējis ko vairāk, padalaties.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.