Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Elites Dāmas
Ierakstīts

Nu man loti interesanti kur jus nemat meitenes , jo manuprat seit ir kadas 3-5 varianti normala limeni (lisa elisa katja viktorija adele) bija kadreiz valerie un daniela kura pienema 2 menesus gada.Bez saubam kadam ir kada pieredze ar meiteni Lisa vai adele limeni vispar Latvija? Ja mes nenemam sos 5 variantas?Kurs reali var man iedot kadu variantu ka Lisa bet kada vel meitene? Un ne Julija. paldies

Elites Dāmas
Ierakstīts

Es zinu ka tema ir apririezta 100 reizes. Bet gribeju uzzinat par labakiem piedavajumiem Riga.Man interese meitenes par 150-200 euro stunda, ne letak ( ja var, bez diskusijam ka cena nav viss svarigakais un tt) man ir loti labs expirience un varu teikt, ka meitenes par 50-70 euro nevar but glita uz Latvijas marketa. Vai tas but individualais luck, vai meitene kura nav sludinajumos un tikai strada uz papildnaudu ar 2-3 dzekiem ( man sie varianti neinterese).Katja,Elisa,Lisa un Daniela neinterese (biju pie vinas). Vispar ko var atrast riga ja ne sis 4 meitenes?Reali interesanti ir varianti vispar vai vini ir tikai 4 marketa un parejie bus sliktak ( ne tadas glitas) man pofig uz extra servisu man patik tikai super glitas meitas un atteiksme, nevis ka vina massazu taisa.

Yasmin 28955483 Brazilian
Ierakstīts

krch....

komy nravatca melnadainie

ona odekvatno 8/10

ne magy skazatj 4to ocenj afigenno otrabativaet na 10, no krutaja. da smazki ocenj mnogo nu kak budto tjubik vizmaet.Kvartra ne ochenj

,mogla bi za 150 i lu4we vibratj

ploho po anglijski govorit,

voobwe ofigennaja telka

Na samom dele ja fanat 4ernih i ee lico i figura daz na 9.Ja kogda uvidel afigel, volosi klassnije.

Zalko chto uezzaet, poka mog bi raz v mesjac bi navewal bi.Ona eth babok stoit, na samom dele mogla bi i 200 bratj, ona unikalnaja na rinke,  ona ne zirnaja karova a s horoshm orehom, i dajot delatj mnogo 4ego i lovit kaif eto vidno.

Da i pravelno govoril alexparex, chto esli b takih 10 privesti kak ona, to ostalnije vimerli bi.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.