Приветик! Я милая молодая, натуральная девушка (без силикона, кучи косметики и тд)преглашаю в гости на приватный отдых культурного трезвого мужчину. Sveicinati!esmu milja jauna un pilniba naturala meitene (bez silikona un kosmetikas)aicinu ciemos tirigu pieklaigu virieti uz privato atputinju. Centr. Рабочий график указан у имени. , darba grafiks uzradits pie varda augsha. ja velaties velak vai agrak laicigi uzvaniet tikaj ja simt procenti brauksiet tad sagaidishu
Kāds ir bijis pie šīs darbones? Ilgi jau reklamējās, bet neatradu nevienu atsauksmi.
➡ ESI GATAVS LIELISKAI MASĀŽIŅAI? Skaista, jauna un sexīga masierīte gaida ciemos :)Piedāvāju tiešām, labu, kvalitatīvu un tai pat laikā ļoti relaksējošu masāžu. Atrodos jaunceltnē, 10min braucienā no centra, tīros un skaistos apartamentos........ ❤❤❤....Privāti.... ❤❤❤ ZVANI - 2.8.8.7.5.0.6.0
Ziniet, manā dzīvē nebijis gadījums. Šitā man vēl nav bijis.
Sazvanījos, laipnā balsī sarunājām laiku. Šī saka lai 30 min pirms pazvanot, viņa pateikšot, kur jābrauc. Pieklājīgi, zvanu iepriekš norunātajā laikā, šī sāk kautkādu herņu zvelt, esot nogurusi baigi un īsti nezinot vai vispār gribot masāžu taisīt, lai es pats izdomājot ko es vispār gribot, ka viņa nevarot padomāt, viņai sāpot galva. Es saku ka vēlos masāžu, kā iepriekš norunājām. Beigās viņa pasaka ka vispā esot uzpīpējusi zālīti un kautko iešņaukusi un galīgi nejūtoties labi. UN NOLIKA KLAUSULI.
Ierakstīts
Tad sanāk, ka šobrīd pieņem Purvciemā?