Tie kas uzskata, ka es esmu izdomāts personāžs vai 82.gadīga ome ir tādi paši šizofreniki kā Māris Krass, kuram es esmu gan Lada Deina gan kkāda mauka ar tetovējumiem(Morenai nav neviena tetovējuma un nekad nav sniegusi intīmpakalpojumus)
Людмила 27192979
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2022. gada 16. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 16. janvāris - Iemesls nav norādīts
Atvainojiet par piezīmi, bet Zaza spriežot pēc visa esot izmēģinājis visas Rīgas prostitūtas, gan vietējas gan iebraucējas. Laikam jādod zelta xtras ordeni kā labākam mauku ekspertam )))
Pēc 45 Gadi.
Ierakstīts
Laikam zin, ka jaunie diez vai parakstīsies bet večukiem, ka tik svaiga gaļa, izskats ne tik svarīgi. Vai arī ir tik slinka, ka domā, ka ar opīšiem nevajadzēs intensīvi strādāt, tie nebūs tik prasīgi.
Tineye pārsvarā atrod tikai visādas modeles un galīgi nav rādītājs.
Google jau atrod vispārīgāk, bet pilnīgākai ainai nevajag aizmirst arī citus servisus - Bing, Yandex, Baidu, Karma Decay, kas reizēm šad tad atrod bildes par kurām google klusē.
Bet tas viss ir apčakarējams un pielasāms, galvenais fake detektors ir galva. Un uzmetot acis šīm visam galva saka, ka tās noteikti nav vienas meitenes bildes, ka te ir zoo salasīts. Taču apskaties to pakaļas bildi no četu pakaļu bildi, kas totāli lec laukā no kopskata vien jau..
bildes mierīgi var paņēmt pat no vkontakte un neviens tineye neatradīs, jā, vkontakte ir pilns ar erotiskam bildem, gan prof gan amatieru
28826704 Zane 23
Ierakstīts
Biju apmeklejis meiteni manuprat jauka ,pievilciga ar labu attieksmi.
Komonikacija ir laba ja ir laps garastavoklis sexs ari diezgan labs ja jasalidzine punktos tad noteikti bus 8 no 10 atrodas Imanta bet dazreiz ir satiekama Purvciema
Iesaku apmeklet un 70 euro nemaz nau tik daudz prieks tadas darbones .
nau, laps, sexs, komonikacija-pat man, kurai latvieshu valoda nav dzimtaa jafeispalmo taa tieshaam var rakstiit meitene, kura pat rakstiit un runaat normaali neprot, taapeec atliek tikai..
Yasmin 28955483 Brazilian
Ierakstīts
Ir pabūts arī pie šīs ciemiņmeitenes. Tā kā ir būts Brazīlijā, tad rezumējums nu tāds........ Ka būtu atbraukusi kaut kāda uber eksotika- nav. Pats process ar mīnuss zīmi- biezais skafandrs un daudz lubrikanta, tā kā izjūtas gandrīz pilnīgi nekādas. Atraktivitāte tāda pati kā šeit. Arī dziļo minetu pie mums taisa labāk. Tie kas ies var ievilkt ķeksīti ailītē ebony, neko vairāk. Karoč mūšu pašu labās meitenes ir labākas.
Es vispaar nesaprotu kaadeelj jaunaam meitenem, sievietem pirms klimaksa jaalieto lubrikants, nekad to neesmu lietojusi, viss taapat labi sliid un nekas nebeerzh un nesaap
Yasmin 28955483 Brazilian
Ierakstīts
100 eur par savienu, 150 par stundu. Bildes istas, dzivaja patika labak, attieksme loti laba, izpildijums ari patikams. Bet domaju atkarigs no jums pasa, ja anglu valodu protat un esi laipns, sanemsiet savu GFE.
Ceru, ka tas ir luzuma punkts esosai situacijai Latvija. 10 tadas Yasmin no Brazilijas, un neviens latvijas maukam nemaksas vairak par 20-30 eur, kas vairumam ir reala vertiba.
Juus tak pashi vainiigi, palasot sho forumu var secinaat kaa viirieshi gatavi maksaat gan negliitam, gan resnaam, gan vecaam, gan peec ziivim smirdosham maukam, vnk lai taa tev paneem mutee, vai papleesh kaajas kameer tu aatri izdari savu darbu un tinies. Un gatavi maksaat 100 eur pat par to lai kaut kaada manda tevi vnk paglausta, taa saucama erotiska masazha...lai gan iistu masaazhu no vinjam reti kura prot.Pashi sevi necienaat,,, . Kaa krievi saka нечего на зеркало пенять коли рожа крива.
Un...kas TIK īpašs bija par 270 EUR? Petene šķērsām, mute kā vakuumsūknis strādāja vai kā?
kaa vispaar par seksu var atdot taadu naudu? Buutu es viirietis, pat ljoti bagaats man laikam zheel buutu taadu naudu maukai atdot }}} Bet viirieshiem laikam dzimumdzinja ir veel stipraakaa nekaa domaaju, par pisienu nosisties gatavi...
Gribētu atgriezties pie vienas ļoti būtiskas detaļas, par ko tika runāts citā diskusijā - vai personīgi Jūs spētu ar jebkuru, kas atnāk uz vizīti par naudu, nodarboties ar seksu? Tiesa gan, ar nosacījumu, ka viņš ir visādi citādi solīds, adekvāts, maksātspējīgs, nedzēris un nesanarkojies... Jūs to nespējat (kā pati atzināt, un tas ir ļoti ļoti normāli), tāpēc nav tie simti vīriešu bijuši... bet tāpēc jau ne Evita (par kuru šī diskusija), ne pārējās prostitūtas neesam sliktākas - kā sievietes, cilvēki... Cits jautājums - kādu summu mēs par pakalpojumu prasām un cik lielu summu vīrieši gatavi par to maksāt?... acīmredzot IR maksātāji - tad ir arī attiecīgās cenas... tiklīdz neviens par to tik daudz negribēs atdot, kritīsies arī intīmpakalpojumu cenas... elementāri... tirgus likums...
Nu ja taa Laura jeb Evita spriezhot [peec foruma rakstiita par naudu aktiivi darbojas gadus 6, bet pirms tam apkalpoja arii bezmaksas (atkal peec foruma atrodamas informaacijas) es domaaju, ka 100 tas buus stipri samazinaats skaitlis vinjas gadiijumaa.
Ierakstīts
Tie kas uzskata, ka es esmu izdomāts personāžs vai 82.gadīga ome ir tādi paši šizofreniki kā Māris Krass, kuram es esmu gan Lada Deina gan kkāda mauka ar tetovējumiem(Morenai nav neviena tetovējuma un nekad nav sniegusi intīmpakalpojumus)