Šis sludinājums vispār iespārda... ko pie velna nozīmē "kāds pamesēs manu dupsi ar locekli"? varētu domāt, ka anālo, bet seksu viņa nesniedz! laikam ar peni jābakasta viņas resnie dibena vaigi
satikšos ar sakarīgu un normālu vīrieti
tā ka man nav partnera un masturbēju pati, bet šad tad ilgojos, ka kāds pamesēs manu dupsi ar locekli, man ir 172 bez papažiem un 86 kg, sekss pakalpojumus nesniedzu, minetus netaisu tamdēļ no tevis jauna kleita un viesnīca
• Bonusa ceļojuma cenā nav iekļauta ceļojuma nodeva. Ceļojuma nodeva ir jāsamaksā atsevišķi:
Ceļojuma nodeva kruīza ceļojumu vienā A, B vai C klases kajītē (1–4 personām) – 40.00 €.
Ceļojuma nodeva kruīza ceļojumam vienā De Luxe vai Suite klases kajītē (1–2 personām) – 60.00 €.
• Maksa par rezervēšanu (3.00 €) nav iekļauta. Maksa netiek piemērota biļešu rezervācijām internetā vai ja veic ceļojuma apmaksu uzreiz.
p.s. baidos ka arī nekādas "dāvanu kartes" tai tantei nav, bet tikai reklāmas spams, "atlaižu karte", kuras te censoņi cenšas no 10-20€ pārdot, tikai pircēji it 53x mazāk nekā pārdevēji un reāli šitās var pa velti dāvināt tikai, te piem. vesels kalns:
Ja vēlies, sauc to par laizīšanas vai stulbuma nodokli, bet lai šito šausmīgo sievieti paciestu padsmit stundas uz kuģa un nenoslīcināties, par to medaļa jādod
nu no tā teksta ir grūti uztvert ka viņai jau ir tā dāvanu karte Es atkal sapratu ka man jābūt nekaulainam, sakarīgam un jānāk ar dāvanu karti.... tāpēc arī neiebraucu kādi vēl nodokļi. Es pat aizdomājos līdz VID pārādu nomaksai
P.s. Man arī sarakstē prasīja lai nāku ar zeķubiksēm no Stockmann pirmajā randiņā.... pat atsūtīja linku kādas tieši vēlas tad arī kārtīgi pasūtīju dirst
Ierakstīts
Vecums: 40
E-pasts: agy***@inbox.lv
Pilsēta: Rīga
Ievietots: 2018.09.11 08:35:59
Saņemt VIP statusu sludinājumam