Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Dana (Kvalitatīvais Minets)
Ierakstīts

Un kā tad tu viņu sodīji? :D

Bet kā tad tu viņu pazini?

Kā tad var neatpazīt, ja man ir ap 20gab viņas foto. Ja viņa ir iedevusi precīzu savu adresi. Ja viņa tiešām vakaros skrien.

Ir pārāk daudz info un uzskatu, ka katram ir tiesības vai nu viņu pasūtīt d...st jeb novaktēt un izmantojot esošo pie tevis info pieprasīt kaut kādu kompensāciju.

Tas jau katram pašam jāizlemj.

Varbūt tad viņa pārstās  likt sludinājumus un čakarēt cilvēkiem prātu

Ierakstīts

Nu tad līudzu vismaz review uzraksti kā izskatījās, ko un kā darīja, par ko īsti "sodīt" gribētu?

Izskatas loti skaista. Figura ari. Bet ar savu aiznemtibu cakare pratu. Paprasiju kapec vispar liek sludinajumus ja pec tam nav laika tikties.

Teica ka tiekoties.

Nezinu ar ko tiekas bet man nocakareja 2 nedelas pratu un satiku tikai kad novakteju

Izskatas loti skaista. Figura ari. Bet ar savu aiznemtibu cakare pratu. Paprasiju kapec vispar liek sludinajumus ja pec tam nav laika tikties.

Teica ka tiekoties.

Nezinu ar ko tiekas bet man nocakareja 2 nedelas pratu un satiku tikai kad novakteju

Otreiz tikos ātri. Man ir fragments nofilmets kur vinja man suuka

Ierakstīts

Nemaz ta nav.

Biju 2x bet lai katru reizi sarunatu nomocijos 2 nedeljas jo nekad nevareja laiku saplanot.

Reali nomediju pie majam un paludzu izpildit citadi soliju iet augsa un pastastit viram ko ta dara.

Bet ja ta ir jacinas par minetu, tad labak situ kulaka je samaksaju prostitutai 5€ vieta 50€ un sanemu tad kad to velos.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.