Предлогаю релаксирующий массаж всего тела каторый поможет вам снять напряжение мыжц улучшить кравообращение поднять настроение в приятно уютной атмосфере Звоните.
Pēc sazvanīšanas sapratu, ka masē puskaila, tā teica, bet varēja just, ka vairāk šīs lietas apspriest pa telefonu negrib. Todien pieņemt jau nevarēja vai negribēja. Skaidrs, ka daudzi ir apmeklējuši. Vai kāds var padalīties kāda ir pakalpojumu kvalitāte? Vai tikai masāža ar rokdarbiem vai arī pilna pakalpojumu pakete ir pieejama?
PUH.LV: 24816642 Satiksos ar jauku patīkamu koptu neiedomīgu, kaislīgu virieti, mobilu. Jauka sakarīga slaida tumsmate mobila.Uz textiem neatbildu , jo tava balss ir svarīga . Diskrētām tikšanās.bilde reāla,nesmu resna.
INTIM.LV: Iepazisos ar jauku patīkamu koptu neiedomīgu, virieti, mobilu. Jauka sakarīga slaida kopta tumsmate ar labu augumu, mobila.Uz textiem neatbildu, Diskrētām tikšanās
Kungi, vai padalīsieties kādas cenas, opcijas, kā pati izskatās? Kā notiek pats process? Vai piedāvā piebraukt kādā klusā vietā, tad uzaicina uz savu auto un aizmugurējos sēdekļos viss notiek?
Sazvanījos ap mēnesi atpakaļ, teica, ka HJ ir programmā. "Kas vairāk" - nav. Toreiz nesanāca laiks aizbraukt. Un pāris dienas atpakaļ sludinājās, tātad ar Vāciju kaut kas laikam nesanāca. Atrakstiet, lūdzu, kas bijis, vai vērts līdz Kauguriem braukt deļ viņas? Vai kaila masē?
Nu būs vien jāaizbrauc, laikam ir laba, ja visi te klusē. Tikai negribas aplauzties trāpot uz diletantisko paglastīšanu no puritānietes par 35€ hehe...
Сертифицированная массажиста с медицинским образованием и большим опытом работы, предлагаю общий расслабляющий массаж всего тела, а также массаж спины и проблемных зон.
Рабочее время с 10.00 до 18.00, включая субботу и воскресенье.
Atrašanās vieta:Jūrmala, KauguriCena:35 €
Vai kāds var padalīties ir te erotika vai nav? Spriežot pēc cenas - nav.
Precizēšu. Šī, mani interesējošā jaunkundze darbojas TIKAI Valguma ielas rajonā. Esmu ticies, patika. Savu dara labi un ir simpātiska, manuprāt. Bet neapgalvošu, ka patiks visiem. 30€ orālais un 50€ kontakts. Piezīmēšu, ka man ne visai patīk autiņā pisties. Jāgaida vasara - tad paliks vairāk variantu.
Ierakstīts
Es ar viņu ar sarunāju un viņa ir gatava tikties. Nu uz algas dienam padarbināšu. Vai bildes viņai tiešām ir īstās?
Nu, nav šī bilde īsta