Pēdējā laikā puh.lv bieži manāmi šādi sludinājumi:
Iepriekšējas tēmas par šo neatradu, bet šķiet, ka tās bildes jau esmu kaut kad redzējis. Varbūt pieredzējušāki/zinošāki foruma biedri var mani apgaismot, vai ir vērts mēģināt tikt pie šīs, vai arī tur ir kārtējā bēdu ieleja?
Šī pirms kāda laika jau bija pieminēta vienā topikā (vairs neatceros, kurā), bet nepatīkamiem pārsteigumiem nevajadzētu būt. Šķiet, ka viņai pašai arī ir profils xtrā.
Nu nē, nav prāta darbs šitai čigānietei maksāt. Zobu nav, narkata arī sāk ikdienā traucēt. Apguļās kā dēlis. Tad jau labāk Viku, pa 50€ var pāris reizes izpist un attieksme ir ok. Vienīgi jāņem vērā, ka Vika Latviski 30 gadu laikā runāt nav iemācījuies, tas ir bēdīgi. Bet šito Aļinu tfu bļin.
Par narkatu varētu detalizētāk? Cik ir bijusi saskare, nelikās, ka būtu zem ķīmijas. Tā jau varētu apmeklēt vēl, ja izcenojums atgrieztos saprātīgās robežās, bet ne gadījumā, ja sākusi ikdienā močīt kaut ko no smagajām.
Man šis sludinājums atgādina vienas citas meitenes sludinājumu, kura pirms kāda laika šeit tika apspriesta un laikam bija viesdarbone, kas atbraukusi peļņā no RU vai taml. (vai arī vnk runājoša krieviski, precīzi neatceros un attiecīgo tēmu diemžēl nevaru atrast). Bildē noteikti pilnīgi cita sieviete, bet gribās izteikt minējumu, ka šī arī varētu būt viesmāksliniece, nevis vietējā.
Ierakstīts
Vnk ieraksti meklētājā Kristīne un būs tev visa info, šī jau daudzkārt apspriesta vairākos tematos.