Attures vienigi tas,ka seit calot varetu ar savam bildem!tad tas butu jautri un interesanti un nebus zlambajamo tekstu!jocigi bet vai var ari sudzeties kautkur ari par to ka moderators izsaka sadas nevajadzigas piezimes!ieviesiet realas bildes viriesiem profila!!
Meitene 91 tu gaidi mani stnaksu pie tevis!ja nepanemsi manus 24cm tad visa tava cienasana ar teju un kafiju ir atmazons!doma uzviksi apaksbikses un bus ok
Spoks66 labak lai tev sieva taisa minetu!!iet pie maukam nav labi!audzini labak savus 5 bernus!
Spoks66 labak lai tev sieva taisa minetu!!iet pie maukam nav labi!audzini labak savus 5 bernus!
Ka jums veci nav kauna!kutuzov blin nakat pie maukam un vel pec tam izstastit visu un beigas nodirst meitenes!pretigi viriesi!vinas tiesi taa par jums doma un gribetu lai ir tads saits kur ir tas sejas kas iet pie vinam!!
Kas seit raksta?esmu bijis pie vinas loti sexy sieviete dzilo minetu ta neviena netaisa ka vina!varbut jums ir pasiem mazvertibas kompleksi!un tas ka vina leciga tadai jabut jo viriesi ir tadas kuces briziem!
Ierakstīts
Ko tiesi es kladzinu?ja atbilde ir no sievietes!100punkti!tas ir manas domas kladzina ari citi palasiet kundze!