tajā krasta ielā esmu bijis pie divām, diezgan smukām beibēm. vienreiz 30 otreiz 40eiro, man liekas ka tur kādas 3-4 mauķeles strādā, katru dienu cita. vienīgais mīnuss- viss ļoti ātri beidzas. un protams dzīvoklis ir nožēlojams. bet labāk tā nekā pie kādas resnas vecas krievenes kaut kur pļavniekos. īsāk sakot manā skatījumā krasta iela ir labs variants priekš ātra drāziena.
biju kaut kad nejauši tajā adresē ģetrūdes ielā, laikam pie svetlanas, pa 40jevro. vairāk nekad neiešu un nevienam neiesaku- Faking begimots! milzīga mātīte, resna cūka, cik gara tik plata, fui bļ.
vienreiz biju, laikam 30 vai 35jevro, par otru reizi +10. nepatika ka konveijers un tā jobanā korsete vai kas, lai noslēptu taukus, karoče nav vērts, labāk ieliet bākā bendžu.
Ierakstīts
tajā krasta ielā esmu bijis pie divām, diezgan smukām beibēm. vienreiz 30 otreiz 40eiro, man liekas ka tur kādas 3-4 mauķeles strādā, katru dienu cita. vienīgais mīnuss- viss ļoti ātri beidzas. un protams dzīvoklis ir nožēlojams. bet labāk tā nekā pie kādas resnas vecas krievenes kaut kur pļavniekos. īsāk sakot manā skatījumā krasta iela ir labs variants priekš ātra drāziena.