Sveicināti. Esmu šeit jauniņais. Ienācu šajā portālā,lai ievāktu informācīju,palasīju vairākus rakstus kas gan mani intresē,gan ne pa tēmu.
Secināju kad liela problēma ir ar sludinājumiem kur ir bildes kas liekas kad ir fake vai nē. Man ir ļoti labs secinājums kas vizmaz 50% jūsu šaubas mazinās vai palielinās vai tā bilde ir fake vai nē. Nepateikšu kuru adresi es bīju izmantojis online meklētājā,bet man izdevās visas bildes pēc bildes atrast kas ir pieejamas internetā. Bīja tāda lieta,ka meklēju vienu sievieti internetā kir viņa figurē. Man bīja tikkai viena bilde un caur meklētāju es atradu to bilde kuru meklēju vairākos portalos kur tāda pati bīja pluss daudzas bildes kur bīja tā pati sieviete bildē,bet bildes pavisam savādākas! Bīju pats šokā,bet manā gadījumā darbojās uz 110%. Varbūt kādam palīdzēs kādreiz un ja būs piekrišana šim topikam,tad pacentīšos un vakarpusē ielikšu linku onlinepicsrch.
Ierakstīts
Ko jūs vispār zinat,tālāk par netīru,siltu prostitūtas vagīnu esat tikuši?
Apskatities posta laiku un teicu vakarā nometīšu linku,ir arī cilvēki kas pa dienu strādā nevis sēž un tupi dirš internetā!
https://ctrlq.org/google/images/
Have fun pajobaki.