Eurogirls ir miskaste, praktiski visas anketas ar Verified tagu ir feiks, vairākas reizes rakstīju administrācijai, šiem pohuj, pelna piķi
Jā, diemžēl tā ir. Vēl kādus 3-4 gadus atpakaļ bija krietni labāk.
man bija arī pieredze, satikos ar meiteni, tā kā kvalitāte ļoti kliboja, nolēmu atstāt atsauksmi, uzrakstīju kas nepatika, saņemu atbildi no admina ka vajag pierādījumus ka biju pie viņas. WTF?))))))))
Es biju pirms 2 gadiem vienu reizi pie viņas. Man personīgi atļāva tikai doggystyle un missionnary. Blowjob ļoti pasīvs.
Kategoriski atteicās jebko citu darīt. Un doggystyle viņa vēl liecās kaut ko uz sānu, nezinu kā to izskaidrot? Kādam arī bija tāda pieredze?
Par to sarunu arī interesanti. Pirms tam sarakstēs raksta par to cik privātums svarīgs. Tieši raksta, ka neinteresē un nelīdīs Tavā privātā dzīvē. Un tad Tu ierodies un viņa to pusstundu mēģina vilkt sarunu un jautā privātus jautājumus par Tavu dzīvi. Kas ir neloģiski.
Kā jau citi rakstīja "baļķa variants". Nav vērts. 50€ maksimums manuprāt par baļķa variantu. Toreiz ķermenis bija labs. Pirms 2 gadiem.
Tas 2h variants, pluss saruna, liek domāt, ka viņa piedāvā GFE, bet tur nebija GFE. Pat nemēģināja skūpstīties. Man vēl paprasīja, lai vīnu nopērku tieši pirms tikšanās. Jums arī? 😆
Pipec! Labi ka es pēdējā brīdi nolēmu nolekt no tā pasākuma.
Spriežot pēc bildēm tā ir Juglas masiere no Veldres ielas (vismaz pāris gadus atpakaļ tur pieņēma). Masierei ir kādi 40 gadi, bet figūra un seja man ļoti patika. Principā, viss pozitīvais ar šo arī beidzas. Masāža tāda viegla (nu labi, ne dēļ masāžas gāju), erotiskā daļa tāda ļoti mehāniska, ar akmens sejas izteiksmi. Ļauj pačamdīt krūtis (A+ izmērs, bet diezgan smukas), biksītes neņem nost, rokas iebāzt arī neļauj. HJ tāds diezgan sasteigts un pēc sejas var redzēt ka viņai nepatīk, ja nevari beigt minūtes laikā.
vai es rekomendētu iet pie viņas, ne ne ne un vēl vairākas reizes ne!
Ierakstīts
Jā, diemžēl tā ir. Vēl kādus 3-4 gadus atpakaļ bija krietni labāk.
man bija arī pieredze, satikos ar meiteni, tā kā kvalitāte ļoti kliboja, nolēmu atstāt atsauksmi, uzrakstīju kas nepatika, saņemu atbildi no admina ka vajag pierādījumus ka biju pie viņas. WTF?))))))))