Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
24967919 - Relaksejoša masaža
Ierakstīts

Nu ko, biju pi šamās aizgājis.

Foto ir īsts, tā ir viņa, dzīvē pirmspensijas vecuma tante.

Masāža tā noteikti nav, viena no sliktākajām, kādu esmu pieredzējis - varētu to nosaukt par glaudīšanu, tas būtu precīzāk.

Par cik tante ir kopta, bet tomēr atbilst pensionāres vecumam - īsti dzirksteli neuzsita un palūdzu lai šamā vizmaz krūšturi nomet un man nebūtu jājūtas kā pie vecmāmiņas atnākušam, pretī tiešām saņēmu atbildi, ka vēl viens zilais jāuzmet, lai atpogātu krūšturi. Pēc tik sliktas 'masāžas' nevēlējos tur vairs uzturēties un šo Vecmīlgrāvja tanti  (ap 55) vairs nevēlos redzēt, kā arī neiesaku nevienam......

Tas ir reāls uzmetiens.

Katrin 27190691
Ierakstīts

Šī sludinās kā 38 gadīga - Priglawaju k sebe v gosti na Juglu ulica Silciema. Predlogaju Klassicheskij raslabljajuwij massazh plavno perexodjawij v eroticheskij fantasticheskij heppy end.Kuni massazh prostati body to body. Dostupna 00-24

Patiesībā - vizuāli virs 60 gadi, pieņem Juglā, Silciema iela hruščenes 5.stāvā. Tur nepaliku, dīvaina izskata pensionāre piedāvāja gulties uz apbružāta palaga uz kā virsū netīrs, lietots dvielis........apgriezos uz aizgāju, šausmas kaut kādas, esot pirms tā pieņēmusi Merķeļa ielā pie cirka

Masāža Mārupes Pusē
Ierakstīts

Šī sludinās iekš SS:

Piedāvāju dažāda veida labas masāžas: relaksājošu visa ķermeņa masāžu, klasisko, sporta. 

Masāža lieliski atslābina, relaksē un lutina. 
Pieredze. Diploms.

https://www./msg/lv/home-stuff/health-beauty/massage-services/relaxing-massage/bepddo.html

Ar citu numuru - 26-265-133

Un atkal melo, sludinājumā norādīts ka Āgenskalns, iesaka braukt uz kaut kādu Zeltrīta 2 pie Tīraines, bet galu galā būs vēl cita adrese.

Vienu reizi es ar šo iegrābos - paveca kundze, ap 55, valdonīga, dušā iet neļauj, masēt arī neprot, NEIESAKU NEVIENAM!
Visu laiku liek falšas bildes un arī maina numurus, lai neatpazītu.
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.