Tā kā iepriekšejā celienā nebija sanācis apciemot, šoreiz nolēmu lieki nevilcināties un uzreiz apciemot, kamēr nepazūd atkal!
lokācija - imanta, tur uz ielas satiekas un tur pat netālu mežiņā process.
komunikacija iekš whatsapp ļoti normali, dzivajà arī ne vainas
Neliela auguma blondīne, augums tieši manā gaumē- nav super skinny, bet nekas arī nekarājas, krūtis nelielas, dibens super. Augums pietiekami kompakts lai diezgan ērti mašina varetu nodoties procesam.
Pats process- minets uzcitīgs, sex nebija parlieku aktīva(cik nj vispar mašina aktivi var), skaņas izdvesa, nenokautrejas ari no acu kontakta, kopsumma man patika.
Cena divi silie par minetu, trīs zilie par minetu un sexu.
lielākais mīnuss - tas ka mašīnā.
ja būs vieta noteikti vel atgriezīšos.
gribetos teikt, ka viens no labakajiem augumiem no latviešu fejām, kuras esmu apciemojis.
Ja ne fake, tad taisitas laiku atpakaļ un photoshops nav zelots,
5o par 30min, atrodas imantā daudzstavene, dzivokli bija samera auksts.
process kopsummā tads standarta, nekas atmiņā paliekošs. Augums tiri ok priekš ta vecuma. Minetu piedavā bez gumija. Vairak nekas tads ko baigi stastīt nav. Vienreiz aiziet izprovet var, bet ne ka tāda lai atgrieztos tur nav.
pie šitas kadas paris reizes esmu bijis, sex tīri ok cik nu mašīna ok var būt, minets arī tak nečevo. Pati slaida, krūtis mazas, āda tumsnēja, iesauļota. Pec sejas baigā skaistule nav, bet nu kroksis ar nav. Gadi varetu but 35-40.
ja gribas ātri izšauties un netrauce tas ka mašinà tad var doties. Takse 3o par minetu un 4o klasika
Dāma diezgan izskatīga, var teikt pat glīta, sejas dēļ nav ko satraukties. Formīga bet kupla. Apaļīga bet stingra, dupsis jauks, ja patīk apaļīgs vēders (man patīk), tad ok. Cena paliela, garās sarunas jau reizēm der, bet ja pamatdoma dzen tevi uz šādiem sakariem, tad tas traucē. Cena varbūt atbilstoša, lai sevi nenodzītu, bet nesekmē atgriezties. Reizēm sarunas der, ja tajās jūti sievišķīgu mīļumu un rūpi vai intimitāti, par kuru arī varbūt kāds klients, arī es, maksātu. Šeit sarunas bija tikai laika pagarināšanai.
45 евро час, 25 евро полчаса, 15 евро хеппи энд. Работаю на кушетке, релаксирующий массаж всего тела плюс массаж тела к телу, работаю топлесс, большой опыт работы в сфере массажа, отличные руки подарят в конце хеппи энд . Душ имеется. СЕКС, миньет и другие услуги за дополнительную плату не предлагать.Больше фото на ватс апп Relaksejusa masāža ar happy ending, body to body. Seks un citi pakalpojumi nepiedavat. Vairāk foto wats up
Ierakstīts
Ir atpakaļ ierindā!
Tā kā iepriekšejā celienā nebija sanācis apciemot, šoreiz nolēmu lieki nevilcināties un uzreiz apciemot, kamēr nepazūd atkal!
lokācija - imanta, tur uz ielas satiekas un tur pat netālu mežiņā process.
komunikacija iekš whatsapp ļoti normali, dzivajà arī ne vainas
Neliela auguma blondīne, augums tieši manā gaumē- nav super skinny, bet nekas arī nekarājas, krūtis nelielas, dibens super. Augums pietiekami kompakts lai diezgan ērti mašina varetu nodoties procesam.
Pats process- minets uzcitīgs, sex nebija parlieku aktīva(cik nj vispar mašina aktivi var), skaņas izdvesa, nenokautrejas ari no acu kontakta, kopsumma man patika.
Cena divi silie par minetu, trīs zilie par minetu un sexu.
lielākais mīnuss - tas ka mašīnā.
ja būs vieta noteikti vel atgriezīšos.
gribetos teikt, ka viens no labakajiem augumiem no latviešu fejām, kuras esmu apciemojis.