Es klientus šeit nemeklēju šī nau vietā kur tos normāli var atrast , un man vienalga ja mans reitings kritisies šī diemžēl nau vienīgā vietā uz pasaules kur to var darīt ..
Kāda vaina manai rakstisanai kipa man nau tiesību izteikt savu viedokli .. un man liekas ka jūs pārāk aukstu sevi vērtējat upssss karali atradusies kuri interneta neko citu nejēdz ka apmelot
Es vel diez gan draudzīgi uzvedos un runājot pa jūsu uztveri pa meitenēm perkamam jūs neesat labāki pa mums es nezinu kādēļ jūs esat iedomājusies ka jūs esat balti un pūkaini jūs nākat ar gredzeniem pirkstos , stastāt pa bērniem saviem vtf kur logika kāpēc nākat šaut pautus ja jūs mājās sievas gaida mēs jūs neapspriezam mēs nerakstam interneta pa vīriešiem kas bijusi pie mums mēs nepublicejam bildes ka jūs mūsu un runājot pa meitenēm katrai ir savs stāsts pa to kādēļ viņas pardodas un pirms jūs to nezināt nedirsat .. man rauj dusmas goda varc
Man vnk nepatik ka mani apmelo ja kaut kas nepatik tad kādēļ nevar pazvanīt un pateikt vai uzrakstīt bet ne labak uzrakstīt melus man vis ir kārtībā esmu vesala un pat neesmu ne ar ko bijusi slima un ceru ka nebūšu ..
Ev puiši esmu diezgan liela apjukuma pa to ko jūs spejat izdomat un publicet es nezinu ko izti esmu šim cilvekam nodarijusi mos ne ta nosukaju vai vins trapijas kad mans garastavoklus bija zem nulles bet tas noteikti nedeva tiesibas sada veida apmelot mani ... es mazgajos vairak neka jus visi mos kopa un man nekadas zivis nekur nedzivo es pie ginekaloga eju ik pēc 3 menesiem kas ir lotnetii netipiski ka ari analizes nododu jo kas zin kādi parazīti dzīvo jusos kuri meybi var izlausties arī caur gumijas
Tas bij diez gan neglīti bet es neafainojos tu tāds lopins neesi vienigais jūs tādi esat pa pilno un labi vien būs ja jūs no xtras neviens nenāksiet pie manim jo tie kas pa šo saitu neko nezina nau tik samaitāti ka jūs .. mos ejat izmeklet kadu citu
Viensdivigatavs zini mani īpaši neuztrauc ko raksti tu vai kads cits bet uzkatu ka nau pareizi rakstit melus ..
Es šobrid neatceros kurs tu esi no nacejiem bet diez vai es kaut ko neizdariju kas ietilpa piedavajuma masāža pati pa sevi ir ka virsraksts reklamai to es esmu teikusi ka es neesmu masiere ar pieredzi bet ja ļoti vēlas varu pamaset relaxsam. Atskiriba no citam meitenēm pa kuram man klienti ir stāstījuši es izturos vēl cilvēcīgi es neesmu lietiska es nekad neuznemu laiku es loti retu reizi klienta klatbutne pacelu klausuli. Es gandrīz nekad neteloju tas mos ir mans minus pa ko ir sis negativas attsauksmes , bet uzkatu ka esmu daudz labaka pa tam kas nonarkotas stav uz ielas un ir gatavas nosukat pa 10 euro. Runajot pa nemazgatiem vīriešiem es vienmēr kad atnāk pie manim es piermais piedavaju dušu ir tadi kas no trenina brauc un nomazgajas ir tadi kas majas iebraukusi mazgaties es neparbaudu vai kads smird vai ne es piedavaju un otram ir pašam jāsaprot cik pieklajigi butu nakt gulta tiram vai netiram .. protams ja tu esi cuka tad tu nāksi netirs atvainojos bet cita komentara man nau. Man kāds jauks klients vienu dienu teica ja es seit ko neforsu izlasu pa sevī lai nenemu to nopietni tā arī daru jo jums īpaši nau ko darit ka apspriest meitenes bet ari jūs neesat labaki pa mums
Ierakstīts
Man vis ir pabeigts diemžēl un ka gribu tā rakstu skaidrs jums