Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
SindijaReal (33) (Laima) 28011905
Ierakstīts

Gribētos atmest viņas galvu pāri dīvāna malai un tad pasmacēt ar krānu ,tā lai ķekars uz plakstiņiem nosēžas. P.s. diemžēl vel neesmu saticis nevinu ar tik lielu mīlestību pret krāku mutē :( moš šitā rakstāsuz ko tādu .jo citur esmu saņēmis atbildi ka " ņekakaja hard porņuka zģes ņebuģet " 

Link to post
SindijaReal (33) (Laima) 28011905
Ierakstīts

Tikai nesaprotu vienu no dāmas puses ,to purkšča laizīšanu un pirksta slidināšanu iekšā( kā dzirdēts profesionājajā kino šī vieta tiek sagatavota -  brūnais pitons izlaists podā + zarna tiek izmazgāta ar ūdeni ).Šeit .... dāma sāk plosīties un gan jau aiz naga paliek šmuce ,un ko tad slauka deķī?? 

On 2020.11.4. at 16:19, Inspektors Caps teica:

Vēl viena no vietējām TV šovu zvaigzēm 🤣 Savulaik darbojās periodiski amatieres līmenī, nu jau laikam ir kļuvusi par "pro"   Aj kā, vēl neliela porn biznesa karjera arī bagāžā.

Uzfrišinājusies dāma tagad izskatās stirpi ok, pupi ir bēdīgākais viņas auvgumā, bet nav tā ka galīgi viss slikti. Vairāk detaļās neizplūdīšu un var droši man pat PM nerakstīt 😀

Vēl aizmirsu - nevajag viņu dzirdīt vai iet pie iereibušas, tad širmis viņai iet stipri ciet.

 

 

Tv šova ? Vienīgais nāk prātā ir   tā  no iepazīšanās mašīna??!!

Link to post
Alina ( Okijana ) 269000**
Ierakstīts
On 2020.09.7. at 11:17, lielais3666666 teica:

Nr. 28241919

Paula Lejiņa iela. Piekāpu uz minetu. Viens zilais. Sūkāja cītīgi - iesaku. Patika, ka bija acu skatiens. Sākumā meitene nedaudz atturīga, bet kad redzēja, ka izbaudu sūkāšanu atmaiga un beigās teica, lai droši nākot vēl. 

Tikai uz minetu ? Ir tāda reta opcija? 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.