Piekrītu visam, kas šeit bijis rakstīts. Vienreiz arī biju, bet viņai laikam bija tāds izmisums, ka piekrita arī, lai viņu izmasē, bet teicu, ka nākošo reizi. Nebija man tam laiks un vēlēšanas 😀 bet, tas izmisums laikam turpinās, jo nesen saņēmu pat ziņu no viņas, ka viņai ir pieejami brīvi laiki un vai nevēlos masāžu. Ja pašai jāmeklē klienti, tad varbūt laiks ko uzlabot attieksmi un piekārtot dzīvokli.
Esmu bijis vairākas reizes pie viņas. Varbūt viņas attieksme atkarīga no tā, kāda attieksme pret viņu.
Tikšanās līdz divām stundām. Nevienu brīdi nesteidzās ar beigšanu. Pēdējo reizi biju augustā un divu stundu laikā 3x beidzu. Mutē, virsū, un starp krūtīm.
Sūkā tiešām kā šujmašīna. Tāpat arī pa virsu lēkā. Viesnīcā uz katras mēbeles, viņai jau bija izdomāta cita poza. Kad viņai ir labi, tad paliek rupja un grib, lai drāž asāk.
pirms tikšanās prasīja, kādu apģērbu gribu viņai redzēt un vai gribu kādu mantiņu no viņas milzīgā arsenāla. Tur izvēle tiešām milzīga un pati labprāt arī izmanto.
Uz anal gan nevarēju pierunāt.
Augums formīgs, bet man tieši tādi patīk. Dupsis labs, krūtis lielas, nedaudz vēderiņš, bet to visu varēja bildēs redzēt.
Manas pieredzes tikai pozitīvas. Ja dažreiz pārāk daudz nerunātu, tad bitu 10/10. Tā kā, dažreiz runāšana izsita no sliedēm, tad 9/10.
Ierakstīts
Piekrītu visam, kas šeit bijis rakstīts. Vienreiz arī biju, bet viņai laikam bija tāds izmisums, ka piekrita arī, lai viņu izmasē, bet teicu, ka nākošo reizi. Nebija man tam laiks un vēlēšanas 😀 bet, tas izmisums laikam turpinās, jo nesen saņēmu pat ziņu no viņas, ka viņai ir pieejami brīvi laiki un vai nevēlos masāžu. Ja pašai jāmeklē klienti, tad varbūt laiks ko uzlabot attieksmi un piekārtot dzīvokli.