Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Roxya
Ierakstīts

Ne tam dēļ šeit nerakstu atsauksmi, atsauksmju šeit jau gana par viņu. Ja kādam kaut kas specifiski interesē varu pastāstīt, lai nav japiespamo pilns forums.

Viena atsauksme ir daudz vertigaka neka 50 un vairak tuksi posti! Katrs no mums pievers uzmanibu sev interesejosam lietam, tpc ir forsi, kad dalies ar saviem iespaidiem, ar tam lietam , kas tev liekas specifiski interesantas..ja tadas ,protams, ir.

Labus vardus(ja tas ir pelniti) novertes ari pati Roxy vai jeb kura cita feja pie kuras pabuts un sava zina bus motivators turet pakalpojuma kvalitati.. 

 

P.S ar objektivam atsauksmem nevar piespamot so forumu, bet ar sada tipa postiem(so kuru esmu uzrakstijis un kuru patreiz lasi) gan.

Link to post
Roxya
Ierakstīts

Visu cienu Roxy, nekas nav pret so sievieti, tiesi otradi, bet nedaudz kaitina tas uzspiletais diskretums pret feju,  neuzskatu , ka pret vinu butu jaizturas ar necienu, nebut ne!

Bet Mes runajam par prostitutu nevis par precetu sievieti, kuru publiski apspriest butu netaktiski.

Link to post
Roxya
Ierakstīts

Ja kādam interesē kaut kas par Roxy, varu pm atbildēt uz kādu jautājumu ;) Esmu bijis, viss kā vajag tur.

Neesi nekads izredzetais un neesi drazis exkluzivu caurumu, lai butu tik stulbi noslepumains..Uzraxti atsauksmi un viss, nevis taisies ara, itka butu izdrazis Anglijas karalieni!

Link to post
Roxya
Ierakstīts

Plds par info,bet tas nav tas kas mani intereseja,un patik man viss. Runajot par bildem,ipasi sejas vai kadas darbones privatiem kontaktiem soc tiklos,ir te ari loti daudz normalu vecu, kuriem ir sada info un ne tapec, lai santazejot izspiestu bezmaksas sex utt, bet gan tpc lai parliecinats vai gribi vinu vai ne. Jo ka zinam vinai nevari uzzvanit un tikties, ir japierakstas ka pie daktera+ pasam japarupejas par vietu un kopejas izmaksas par jautribu parsniedz 100 eur, tikai ir viens bet,konkreta meitene ir vecuma kategorija 30+, un par tadu summu jau var atrast jauku meicu vecuma kategorija 20+

Tpc nem vera,nekosreiz uzbraucot kadam kad kads jauta pec foto...ne visiem tas vajadziga lai darbinatu mariju kulakovu vai kadam citam debilam merkim.!!

Link to post
Roxya
Ierakstīts

Nezinaju, ka tev ir tiesibas izteikties visas sis kopienas varda!!!,pec visa spriezot tev ir maza izpratne par to kadas sarunas un ko vsp suta si saita biedri privatajas sarakstes gan seit gan epastos!!

Bez tam foto jautaju ne jau dracisanas kolekcijai,bet gan lai lieki neteretu laiku ne roxy ne man,jo ar vinu netiekas pec principa, uzvani un aiziet, un ja nepatik, tad sorry!!!

Ta ka ja nevari neko jedzigu pateikt,bet tikai piesmiet topiku ar kartejo bezjedigo postu, tad vareji vnk pakluset!!!!!

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.