Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
ieva 35 20444550 (247858**)
Ierakstīts
pirms 7 stundām, Porzingod teica:

Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī pēc puh sludinājuma.

Info deva sarakstē. Takse bija pieci.nulle eur. Foto un apraksti atbilst. Vizuāli ļoti kalsna sieviete. Attieksme laipna un draudzīga, runāja sakarīgi, bet varbūt ir bijusi kādu vielu lietotāja. Vieta bija Purvciemā, netālu no Ieriķu ielas un Braslas ielas krustojuma. Telpas ar minimālām ērtībām, duša gaitenī, bet biju jau atbraucis pēc dušas. Sākumā norēķins, pēc tam uz gultas. Tālāk pamaigošanās, ļoti centīgs un dziļš mutiskais, ko pati manāmi izbaudīja. Kad palika mitra, pārgājām uz misionāru, kamēr varēja beigt. Procesā stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 10min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, īpaši, ja dotu arī dupsi, jo ir kaislīga un mutiskajā ļoti centīga.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 1.

Viss bez gumijas, apsveicu Tevi!!! Īsts čempions!!!!

Link to post
Linda 26665020
Ierakstīts
pirms 17 stundām, sunii teica:

Biju pie Lindas kādu laiku atpakaļ. Pajautāju vai ir iespējams, kas īpašāks (ne sekss) un bija iespēja sarunāt. Masāža superīga, ļoti stingra un profesionāla, kādai vajag būt. Dzīvoklis ļoti tīrs, dvieļi tīri viss tiešām kā nākas. Meitene, protams, apaļīga, bet ne seksa dēļ iet pie Lindas, jo to cik sapratu, nemaz var nemēģināt sarunāt. Uz laiku arī baigi neskatījās, kas liek domāt, ka nav kaut kāds konveijers un pats process arī nesteidzīgs un patīkams.

Noteikti kādu reizi uz masāžu iešu vēl!

Un bija iespeeja sarunaat!? Ko!? Teeju?

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.